Pensjonistforbundet Oslo tilbyr kurs i mobil- og nettbrett

- en hjelp for at du skal klare deg bedre i den digitale hverdagen

Utfordringen som ble meldt på Dagsrevyen 5. januar i år, har Pensjonistforbundet i Oslo allerede tatt tak i. Vi tilbyr ukentlig gratis kurs i bruk av mobil og nettbrett. Etterspørselen etter kurset er stor, og i fjor fikk 200 medlemmer opplæring og hjelp til å klare utfordringene, som den digitale hverdagen byr på.

Fra ett av våre kurs - vi har én instruktør, og minst 2 hjelpere, som bistår hver enkelt på kurset til å bruke sin egen mobil eller nettbrett.

Fra ett av våre kurs - vi har én instruktør, og minst 2 hjelpere, som bistår hver enkelt på kurset til å bruke sin egen mobil eller nettbrett.

Bestille billetter for kollektivreiser - Ruter? Handle dagligvarer på nett? Snakke med familie og venner på billedtelefon? Helsetjenester på nett? Alt dette og mye mer tar vi opp på våre ukentlige kurs.

Allerede i år har 135 personer meldt seg på kursene – som holdes hver torsdag i Pensjonistforbundets kurslokaler på Tøyen (like ved T-banestasjonen) Du kan melde deg på til kursadministrasjonen på mail datakurspfo@gmail.com eller hvis du ikke har e-post – kan du melde deg over telefon til påmeldingstelefonen 905 36 196.

Våre kurs er fullbooket til langt over påske – men ønsker din lokalforening å holde kurs for sine medlemmer – ta kontakt med oss – så skal vi se om vi kan klare å få til det!!