Annet
Hvorfor spiser vi som vi gjør her i Norge??
Café og kåseri i november bød på en spennende tidsreise i norsk matkulturs historie med forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet som guide.
72 artikler skrevet av Ragnhild T. Gulbrandsen
Annet
Café og kåseri i november bød på en spennende tidsreise i norsk matkulturs historie med forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet som guide.
Annet
Fylkesstyret har i det siste jobbet ganske intensivt med Oslobudsjettet, vi har holdt løpende kontakt med Ruter om nedleggelse av servicepunktene, vi er i gang med å skrive en høringsuttalelse om bydelsreformen, vi har etablert Pensjonistalliansen Oslo og vi har snakket med alle lokalforeningene for å få tilbakemeldinger om driften og samarbeidet med fylkesforeningen.
Annet
Torsdag 20.november kl. 12.00 kommer vinner av Matprisen 2025, Annechen Bahr Bugge, til Cafe & kåseri på Det Norske Teatret. Hun vil snakke om: Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere. Mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid.