Klar for tannhelsedebatt

Skal tannhelse være en del av egenandelsordningen i helsevesenet? JA, mener Pensjonistforbundet og inviterer til debatt om temaet i Arendal i dag. I panelet sitter stortingsrepresentanter og fagfolk. Du kan følge debatten på internett.

Behov for reformer – beskyldes for pensjonspopulisme

Det ble til tider høy temperatur når Pensjonistforbundet inviterte til debatt om perspektivmeldingen, «Eldrebølgen – skvulp i et vannglass» på åpningsdagens av årets Arendalsuke i en fullsatt Teltscene.

Følg debattmøte på nettet

Debatten om "Eldrebølgen - skvulp i et vannglass" er på Teltscenen i Arendal mandag 13. august klokken 17.30. Du kan følge debatten på nettet.

GPS- sporing gir økt trygghet og livskvalitet

Pensjonistforbundet er positiv til bruk av GPS- sporing av personer med demens og mener dette kan gi økt trygghet og øke livskvaliteten både for pasienter og pårørende. Vi mener at regelverket for bruk av GPS-sporing av demente må være enhetlig for hele landet og at hver kommune må ha gode rutiner for hvordan de skal bruke varslings- og lokaliseringsteknologien for å spore personer med demens.

Eldrebølgen – skvulp i et vannglass?

Hvordan kan det ha seg at pensjonister, som gjennom et langt liv har betalt inn skatt og trygdeavgifter, plutselig skal utgjøre en trussel mot velferdsstaten? Ligger det andre motiver bak å kalle det at vi lever lengre for en «eldrebølge»? Vi tar debatten mandag 13. august klokken 17.30 på Teltscenen i Arendal.

Skremselspropaganda fra Nav-direktøren

Når Nav-direktører terper på eldrebølgen som en trussel mot velferdsstaten, føler vi eldre oss som en byrde og belastning. Det er ikke bra.

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media

Birkenes Avis 1920-02-21 Side 4-5

Birkenes Avisa PDF, 21. Februar 2020 00:00