Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Café & Musikk 6. november

Velkommen til Café & Musikk med Five Shades of Sax. Five Shades of Sax er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost!

Billettene, som koster kr. 150,- for medlemmer, og kr. 250,- for ikke medlemmer, (inkl. adm.kostnader), finner du ved å trykke på linken her: https://bit.ly/465PXjB

NB! Alle trenger billetter for å komme inn!

Dato: onsdag 6. november

Tid: 12:00 - 14:00 (Dørene åpner kl. 11:00)

Adresse: Røverstaden, Munkedamsveien 15. Ca 160 m fra Nationaltheatret t-banest. Kommer du via Oslo konserthus - gå ned trappen på utsiden. Røverstaden finner du rett under Oslo Konserthus.

Matservering:

Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke i baren.

En konsert med FIVE SHADES OF SAX er mere enn bare swingende evergreens i flotte arrangementer. Du får også oppleve JAZZTALK med «Jazzens gullgutt», Gemini Records’ Bjørn Petersen. Han er en av Norges viktigste leverandører av jazzkultur som resulterte i Kongens fortjenestemedalje i gull i 2009.

MUSIKKEN

FIVE SHADES OF SAX er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost! Orkesteret spiller velkjente melodier for alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook». Alle ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer i melodier som «Moonlight Serenade», «Satin Doll» og «Aint Misbehavin’».

Orkesteret har et omfattende og variert repertoar som ikke bare inkluderer jazzversjoner av fks. «New York,New York» og «Jamaica farewell».

INGUNN VOLD vokal

Ingunn er den perkekte vokaliste for Five Shades of Sax. Hun er en erfaren sanger med godt over 20 års fartstid i bransjen. Hun har en varm stemme og en tydelige tilstedeværelse som skaper en musikalsk opplevelse som oser av sjarm. Stemmen har en klang og et «trøkk» som passer perfekt med klangen av fem saxofoner!

Kort og godt: Flott og melodiøs musikk som både vil vekke gode minner og få det til å krible i dansefoten. Jazz som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!

JAZZTALK

er uhøytidelige historier, fortalt av Bjørn mellom låtene, om utenlandske og norske jazzmusikere. Publikum får høre unike, interessante, morsomme og tildels utrolige beretninger fra jazzens verden.

GUNNAR ELDEVIK altsax, TERJE STEENSEN altsax og klarinett, PER JYNGE tenorsax, ROAR GJESNES tenorsax, BJØRN PETERESEN barytonsax og klarinett, LARS ERIK FURU piano, GUNNAR NILSEN bass, OLA GRØNSETH trommer og INGUNN VOLD vokal

Vi gleder oss til å se dere 🤩🎷

Ikke medlem? Meld deg inn her: https://medlem.pensjonistforbundet.no/blimedlem/