pf@pensjonistforbundet.no

Torggata 15

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

26 artikler tagget med «Teknologi»

Datakurs for en forening fra Øvre Disen (Foto: Bente Vollan)
Pensjonistforbundet Oslo/Annet
Trenger du dataopplæring – eller kjenner kanskje en som trenger det?
placeholder
Narvik og Omegn Pensjonistforening/Kultur
Møte i pensjonistforeningen
En av kursgruppene som fikk opplæring som teknologiambassadører i Risør høsten 2021. (Foto: Kjell Skarheim)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Vi trenger fremdeles gode ambassadører
RETT PÅ NETT: Rani og Marthe ser på matlagingsvideoer på mobilen. (Foto: Schibsted)
Pensjonistforbundet/Kultur
Usikker på nett? Her kan du spørre om alt
Lurer du på hvordan du bruker smarttelefonen? Ring 22 600 700 så hjelper vi deg.
Pensjonistforbundet/Kultur
Tjenesten «Smarttelefonen» hjelper deg med telefon og nettbrett
Pensjonistforbundet ber innstendig om at det i folkeavstemninger legges opp til løsninger som sidestiller alle og ikke utelukker noen. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Politikk
Mange eldre vil være forhindret fra å si sin mening
Løten Pensjonistforening/Debatt
Det første møtet i et nytt år
Styret i Tromsø Pensjonistforening
Pensjonistforbundet Troms/Annet
Datakurs
Risør Pensjonistforening/Annet
Digital festival for seniorer
Liker du å lære nye ting og ser verdien av gode brukeropplevelser for eldre? Vi ønsker å invitere deg som ser at dette er en flott mulighet, til å bli teknologiambassadør. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Annet
Vil ha flere ambassadører
Hovdlærer Tore Vimme fra Arendal Seniornett.
Holt Pensjonistforening/Annet
Kurs i bruk av ”Smarttelefon”!
I dag 1. oktober feirer vi den internasjonale eldredagen, den står i år i digitaliseringens tegn. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Kultur
Digital rettferdighet for alle aldre?
For mange er det vanskelig eller umulig å reise fysisk, men nå kan de fortsette å oppleve nye steder og aktiviteter gjennom VR-brillene.  Foto: VilMer
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Brillene skal gi eldre mennesker gode opplevelser
Prosjektet AI-Mind skal utvikle to kunstig intelligensbaserte digitale verktøy, som skal bidra til bedre forebygging og behandling av demens. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Kunstig intelligens mot demens
Når du kjøper datautstyr, skal du forsikre deg om at det er med et antivirusprogram og forsikre deg om at det er aktivert. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Hold data-tyvene unna
Pensjonistforbundet ba om å verne fortauene for fotgjengere, men siden de små elektriske kjøretøyene faller inn under definisjonen som sykkel, så kan de brukes som sykler og parkeres som sykler.  (Foto: Anders Rasch)
Pensjonistforbundet/Trygghet
Kjøring på fortau bør forbys
Koronasertifikatet tilbys vaksinerte og de som har testet negativt, og vil blant annet brukes til grensepassering.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Løsning for ikke-digitale brukere er klar
Datastuene skal etableres i tilknytning til allerede eksisterende møteplasser for eldre, som senior- eller aktivitetssentre.
50 datastuer for eldre over hele landet
Våre lokaler i Torvet 1 (Foto: Lars Ole Røed)
Risør Pensjonistforening/Annet
Velkommen til våre nye lokaler
Her følger oppsummeringen med en gang
Pensjonistforbundet Fjell/Kultur
Foredrag om energi fra havet
I et land med kalde og mørke vintre er rimelige og forutsigbare strømpriser for vanlige forbrukere viktig. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Økonomi
Pensjonistforbundet krever forutsigbare og forståelige strømpriser
Det er koselig å utforske Pensjonistforbundets nye nettsider sammen! (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Annet
Velkommen til nye nettsider
Kursholder Mona Rhein er i full gang med veiledning på nettbrett og smarttelefon.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Så enkelt kan det gjøres
Ellen Myrland, Tone Bye og Ann-Kristin Johansen, regnet fra venstre, vil at bestillerne i kommune-Norge skal stille tydeligere krav til leverandørene om å levere komplette løsninger, og opplæring som en del av teknologien.
Viktig med god opplæring
Olga fra Sandefjord og Olga fra Stavanger er to av mange eldre som er rammet av det banker og politi kaller «Olga-svindelen». (Foto: iStockphotos)
Pensjonistforbundet/Trygghet
Seks gode råd mot telefonsvindel
De aller fleste pensjonsutbetalingene i Norge er heldigvis upåvirket av børsnedgangen som følge av koronakrisen.
Pensjonistforbundet/Økonomi
Er pensjonene trygge når børsene faller?