27 artikler tagget med «Sikkerhet»

Mange eldre vil lære mer om nettbrett og smarte telefoner
Pensjonistforbundet Hedmark/Annet
En vinter med mange datakurs
Bli med og lær mer om nettbrett og smarte telefoner!
Ljørdalen Pensjonistforening/Annet
Mars betyr vårsol,- og DATAKURS !
Lær mer om bruken av nettbrett og smarte telefoner!
Nordre Trysil Pensjonistforening/Annet
Bli med på datakurs!
Med nettbrett eller smart telefon kan du finne nyheter, betale regninger eller kommunisere med vennene dine.
Rena og Omegn Pensjonistforening/Annet
Datakurs kommer!
Pensjonistforbundet Rogaland/Trygghet
Tildeling av pris - Årets Senior i Sandnes
Utfordringene innen pleie- og omsorgssektoren vil tårne seg opp enda mer de kommende årene, for fra nå av vil de eldste eldre øke kraftig i antall. (Illustrasjonsfoto: iStock)
En varslet krise
Pensjonistforbundet Østfold/Helse og omsorg
LEDERFORUM
Ivrige kursdeltakere utforsker internettet. (Foto: Finn-Åge Løvlien)
Åsnes Pensjonistforening/Annet
Datakurs
Fastlegekrisen rammer mange eldre. Denne krisen må politikerne løse nå, krever landsstyret i Pensjonistforbundet. (iStockfoto)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Det haster å finne en løsning på fastlegekrisen
Grafikken viser hvor store andeler av overskuddet til fripolisekundene som har gått til økte pensjonsytelser (årlig gjennomsnitt 2017 – 2019).
Store forskjeller på fripoliser
Forbundsleder Jan Davidsen og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap) i departementets lokaler i forbindelse med fremleggingen av årets trygdeoppgjør. (Foto: Bjørg Karin Buttedahl)
Pensjonistforbundet/Pensjon
Pensjonistene sakker akterut
Slik så det ut på Aker Brygge i Oslo i juni 2021, før kommunen innførte begrensninger for utleiere av elsykler.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Gående må sikres bedre vern
Langesund Pensjonistforening/Økonomi
Medlemsmøte 2.11.21 kl 18.00 på LIF Klubbhus
Samferdselsministeren mener en obligatorisk helseattest for eldre bilførere er et viktig virkemiddel for å sikre at de med førerrett oppfyller helsekravene, og dermed er trygge sjåfører. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Politikk
Fortsatt krav om helseattest for bilførere over 80 år
Gen.sekr. Harald Olimb Norman utfordret partiene på viktige eldresaker. (Foto: Finn-Åge Løvlien)
Pensjonistforbundet Hedmark/Politikk
Tannhelse og forhandlingsrett i fokus på debattmøte i Vang
Pensjonistforbundet ba om å verne fortauene for fotgjengere, men siden de små elektriske kjøretøyene faller inn under definisjonen som sykkel, så kan de brukes som sykler og parkeres som sykler.  (Foto: Anders Rasch)
Pensjonistforbundet/Trygghet
Kjøring på fortau bør forbys
Koronasertifikatet tilbys vaksinerte og de som har testet negativt, og vil blant annet brukes til grensepassering.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Løsning for ikke-digitale brukere er klar
I et land med kalde og mørke vintre er rimelige og forutsigbare strømpriser for vanlige forbrukere viktig. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Økonomi
Pensjonistforbundet krever forutsigbare og forståelige strømpriser
Pensjonistforbundet Østfold/Helse og omsorg
Juster vaksinestrategien
Kursholder Mona Rhein er i full gang med veiledning på nettbrett og smarttelefon.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Så enkelt kan det gjøres
Etter høringen i Stortingets kommunal- og forvaltningskomité torsdag, tok komitéleder Karin Andersen (SV) t.h. seg tid til en prat med representanter fra Bostøttealliansen.
Historisk dag for Bostøttealliansen
Ellen Myrland, Tone Bye og Ann-Kristin Johansen, regnet fra venstre, vil at bestillerne i kommune-Norge skal stille tydeligere krav til leverandørene om å levere komplette løsninger, og opplæring som en del av teknologien.
Viktig med god opplæring
– Når vi informerer om fremtidsfullmakter, starter en bevisstgjøring, forteller Solveig Brorson Olsen i Kolbotn Advokatfellesskap SA.
(Foto: Johnny Syversen)
Pensjonistforbundet/Trygghet
Åtte ting du må vite om fremtidsfullmakt
Olga fra Sandefjord og Olga fra Stavanger er to av mange eldre som er rammet av det banker og politi kaller «Olga-svindelen». (Foto: iStockphotos)
Pensjonistforbundet/Trygghet
Seks gode råd mot telefonsvindel
Når mange eldre nå er isolert, både hjemme og på sykehjem, øker risikoen for å bli utsatt for vold og overgrep.
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Økt risiko for vold og overgrep mot eldre under koronapandemien
De aller fleste pensjonsutbetalingene i Norge er heldigvis upåvirket av børsnedgangen som følge av koronakrisen.
Pensjonistforbundet/Økonomi
Er pensjonene trygge når børsene faller?
Illustrasjonsfoto: iStock
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Pensjonerte helsearbeidere skal ikke tape penger på å bidra i koronakrisen