pf@pensjonistforbundet.no

Torggata 15

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

21 artikler tagget med «Helsetjenester»

Fysisk aktivitet gjennom programmet Sterk og stødig, treningsgrupper for seniorer, bidrar til bedre balanse og styrke hos hjemmeboende eldre. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Folkehelse kan ikke bare være et individuelt ansvar
Forbundsleder Jan Davidsen og helseminister Ingvild Kjerkol (bak) i samtale med beboere i Pastor Fangens vei 22. (Foto: Anne Hanshus)
Fremhever samarbeid med Pensjonistforbundet
Utsnitt av de fremmøtte. Foto: Andrei/SVK
Kirkenes Pensjonistforening/Trygghet
SELVTESTING - INFO/OPPLÆRING PÅ PENSJONISTEN
Forbundets møteserie har trukket fulle hus. Det blir nok folksomt på Høyvang også, men vi overholder smittevernreglene!
Pensjonistforbundet Hedmark/Politikk
Hva vil Hedmarksbenken på Stortinget gjøre for de eldre?
En av kursgruppene som fikk opplæring som teknologiambassadører i Risør høsten 2021. (Foto: Kjell Skarheim)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Vi trenger fremdeles gode ambassadører
Pensjonistforbundet Akershus/Helse og omsorg
Helseutvalget Akershus - søker medlemmer
Forbundsleder Jan Davidsen (t.h.) fikk i dag lagt frem Pensjonistforbundets krav til statsbudsjettet 2023 overfor statsråd Hadia Tajik.  (Foto: Johnny Syversen/Statsministerens kontor)
Vi har lagt frem våre krav til statsbudsjettet for 2023
Stillbilde fra filmen «Et møte med hjelpeapparatet».  Kirsten Stephanie Wiig og Hans Anton Fagerlie spiller et ektepar som opplever at hus, hage og en brukket arm blir litt for mye å hanskes med.  (Foto: Erik Jacobsen)
Pensjonistforbundet/Kultur
Et enklere møte med hjelpeapparatet
Løten Pensjonistforening/Debatt
Det første møtet i et nytt år
Pensjonistforbundet Østfold/Helse og omsorg
«Noe godt å bite i!»
Pensjonistforbundets rådgiver Margrethe Gaassand tok opp kommuneøkonomi, fastlegeordningen, strømpriser og trygghetsboliger med Stortingets kommunal og forvaltningskomité. (Skjermdump Stortinget.no)
–Aldersdiskrimineringen må opphøre
Forbundslederen rakk ikke å synge om situasjonen ved sykehjemmene, men han rakk å ta opp fire andre, viktige helsetemaer med Stortingets komité. (Skjermdump)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
– Vi ser at det er veldig mange eldre som sliter med dårlig økonomi
44,4 prosent av sykehjemsbeboere er underernærte, eller i ferd med å bli det, ifølge Helsedirektoratet. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Skremmende tall om underernæring på sykehjem
Pensjonistforbundet og forbundsleder Jan Davidsen har 250.000 medlemmer med seg, når de stiller krav til den nye regjeringen. (Foto: Johnny Syvertsen)
Pensjonistforbundet/Politikk
Store forventninger til ny regjering
For mange er det vanskelig eller umulig å reise fysisk, men nå kan de fortsette å oppleve nye steder og aktiviteter gjennom VR-brillene.  Foto: VilMer
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Brillene skal gi eldre mennesker gode opplevelser
Prosjektet AI-Mind skal utvikle to kunstig intelligensbaserte digitale verktøy, som skal bidra til bedre forebygging og behandling av demens. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Kunstig intelligens mot demens
Koronasertifikatet tilbys vaksinerte og de som har testet negativt, og vil blant annet brukes til grensepassering.
Pensjonistforbundet/Trygghet
Løsning for ikke-digitale brukere er klar
Tannhelsen henger sammen med resten av helsen. Pensjonistforbundet vil at det offentlige skal dekke munn- og tannbehandling for eldre.
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
- Vi må bruke en krone for å spare en krone
Om lag 200 000 eldre i Norge bruker ikke internett. Dersom vi ikke lykkes med å inkludere alle i den nye digitale hverdagen, skaper vi utenforskap.
Pensjonistforbundet/Politikk
Vi savner penger til digital opplæring for eldre
Pensjonistforbundet - Stavanger Lokalforening/Helse og omsorg
Ikke legg ned sykehjemsplasser!
Pensjonistforbundet Østfold/Helse og omsorg
Juster vaksinestrategien