Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Nyhetsbrev

Pensjonister kan tape penger

Pensjonistforbundet jobbet iherdig og vant viktige seire i Stortinget før jul, som ga pensjonistene grunn til å ha forventninger om reell pensjonsøkning i årets trygdeoppgjør.

Nå foreslår departementet en beregningsmåte som vil innebære at pensjonister i snitt vil få 4250 kroner mindre enn forventet. Det er uakseptabelt, mener vi - og har sendt et tydelig høringssvar.

Les mer her :

- Beregningsmetoden strider mot stortingsvedtak | Pensjonistforbundet

Diskriminert på grunn av alder?

Hva vil det si å bli diskriminert på grunn av alder? Bli med på webinar og hør mer om hva aldersdiskriminering kan være og hvordan man vurderer om det har skjedd en diskriminering.

Har du smarttelefon, kan du også få testet dine egne kunnskaper under webinaret. Kun for medlemmer av Pensjonistforbundet.

Når: 27. april kl. 12-13.

Kurs for medlemmer: Om aldersdiskriminering utenfor arbeidslivet | Pensjonistforbundet

Aldri for sent å lære?

Mange, også Pensjonistforbundet, mener det er viktig at eldre lærer seg grunnleggende dataferdigheter, for å henge med og kunne leve selvstendige liv. Er det virkelig slik at det aldri er for sent å lære?

I denne utgaven av PLUSSpodden møter du noen som kan mye om data, og en som ikke kan noe. Men vi skal høre at det er håp for alle!

Feilmedisinering av eldre et stort problem

Feilmedisinering av eldre forårsaker unødige lidelser og tar i mange tilfeller liv. I tillegg koster det samfunnet store beløp hvert år.

Hvordan få bukt med problemet?

Meld deg på webinaret den 29.4 - det kan du gjøre her.