pf@pensjonistforbundet.no

Torggata 15

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

23 artikler tagget med «Trygdeoppgjør»

I årene 2016 frem til 70-årsjubileet i 2021 har Pensjonistforbundet befestet stillingen som Norges største og ledende pensjonistorganisasjon. Bildet er fra demonstrasjonen som samlet 5000 pensjonister foran Stortinget i 2019. (Foto: Johnny Syversen)
Pensjonistforbundet/Kultur
På barrikadene i 70 år
Nå mottar Pensjonistforbundet mange henvendelser fra pensjonister som etterspør «den siste biten» av trygdeoppgjøret.  (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Økonomi
Hvor blir det av pensjonsøkningen?
Gen.sekr. Harald Olimb Norman utfordret partiene på viktige eldresaker. (Foto: Finn-Åge Løvlien)
Pensjonistforbundet Hedmark/Politikk
Tannhelse og forhandlingsrett i fokus på debattmøte i Vang
Forbundets møteserie har trukket fulle hus. Det blir nok folksomt på Høyvang også, men vi overholder smittevernreglene!
Pensjonistforbundet Hedmark/Politikk
Hva vil Hedmarksbenken på Stortinget gjøre for de eldre?
Mange eldre som er avhengige av bostøtte, mister støtten i mai fordi de fikk etterbetalt pensjon for et helt år.
Minstepensjonister taper halve pensjonsøkningen
Pensjonistforbundet Finnmark/Politikk
Årsmøte uttalelse
Forbundsleder Jan Davidsen kan i dag koste på seg et smil, etter stortingsvedtaket som gir Pensjonistforbundet fullt gjennomslag for krav til trygdeoppgjøret. (Foto: Johnny Syversen)
Full seier i trygdeoppgjøret
Ordinær alderspensjon øker med 4,99 prosent, og minstepensjon øker med 4,80 prosent med virkning fra 1. mai 2021.
Pensjonistforbundet/Økonomi
Dette betyr årets trygdeoppgjør for deg
Forbundsleder Jan Davidsen deltok i høringsrunden på Stortinget via Zoom. (Skjermdump: Stortinget.no)
Pensjonistforbundet/Økonomi
- Vi må kompenseres fullt ut
Forbundsleder Jan Davidsen oppsummerer resultater fra årets trygdeoppgjør på Youngstorget.
Endelig et godt trygdeoppgjør
Forbundsleder Jan Davidsen  legger frem Pensjonistforbundet krav til trygdeoppgjøret. (Foto: Johnny Syversen)
Pensjonistforbundet/Politikk
Nå legger vi frem kravene våre
Om lag 200 000 eldre i Norge bruker ikke internett. Dersom vi ikke lykkes med å inkludere alle i den nye digitale hverdagen, skaper vi utenforskap.
Pensjonistforbundet/Politikk
Vi savner penger til digital opplæring for eldre
Minstepensjonen for enslige skal i mai 2021 øke med 4000 kroner med virkning fra 1. mai 2020, det vil si ett år tilbake i tid.
Nå kommer pengene
Her har vi bodd lenge og det vil vi fortsette med!
Holt Pensjonistforening/Annet
Igjen heier vi på Pensjonistforbundet.
Departementet presenterer en beregningsmetode som vi mener strider mot Stortingets vedtak, og som gir en lavere pensjonsregulering enn vi forventer.  (Illustrasjonsfoto: iStock)
- Beregningsmetoden strider mot stortingsvedtak
Pensjonistforbundet Østfold/Politikk
Mer rettferdig pensjon
I tillegg til kompensasjonen for fjorårets dårlige trygdeoppgjør vil forhåpentligvis årets korrigering gi den beste pensjonsøkningen på mange år. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Økonomi
Pensjonsøkning i 2021 – hva forventer vi?
Pensjonistforbundet med forbundsleder Jan Davidsen (bildet) i spissen, SV og FrP gikk høsten 2020 sammen om et kompromissforslag for å komme ut av en fastlåst situasjon på Stortinget om utviklingen av pensjon. Nå ligger det an til et Stortingsflertall som gir oss mange viktige seire - og en motivasjon for å jobbe videre med våre kampsaker.
Pensjonistforbundet/Pensjon
Flere viktige delseire: Mer i pensjon for alle
Illustrasjonsfoto: iStock
Redusert kjøpekraft 5 av 6 siste år