pf@pensjonistforbundet.no

Torggata 15

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

24 artikler tagget med «Ensomhet»

Fysisk aktivitet gjennom programmet Sterk og stødig, treningsgrupper for seniorer, bidrar til bedre balanse og styrke hos hjemmeboende eldre. (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
Folkehelse kan ikke bare være et individuelt ansvar
Norske viser og slagere  ble godt mottatt av publikum.  Artistene Elin Nygård, Kristina J. Moi, Inger S. Fidjeland og Torstein Andreasen  presenterte "En grønnmalt benk" slagere fra 50-tallet, som var perfekt for allsang.
Søgne Pensjonistforening/Kultur
Hyggelig pensjonist treff
Forbundsleder Jan Davidsen og helseminister Ingvild Kjerkol (bak) i samtale med beboere i Pastor Fangens vei 22. (Foto: Anne Hanshus)
Fremhever samarbeid med Pensjonistforbundet
Aktivitetene på Savalen skaper overskudd, glede og gode minner. Her fra samlingen 2016. (Foto: Finn-
Åge Løvlien)
Pensjonistforbundet Hedmark/Kultur
Ja, det blir Savalen-samling i år!
RETT PÅ NETT: Rani og Marthe ser på matlagingsvideoer på mobilen. (Foto: Schibsted)
Pensjonistforbundet/Kultur
Usikker på nett? Her kan du spørre om alt
Forbundsleder Jan Davidsen (t.h.) fikk i dag lagt frem Pensjonistforbundets krav til statsbudsjettet 2023 overfor statsråd Hadia Tajik.  (Foto: Johnny Syversen/Statsministerens kontor)
Vi har lagt frem våre krav til statsbudsjettet for 2023
Narvik og Omegn Pensjonistforening/Kultur
Gratis kino
Toril Naper Hauge synes pensjonister ikke skal føle at de er «gått ut på dato». Hun vil være med å påvirke hvordan hennes egen alderdom blir. Foto: Schibsted Partnerstudio
Pensjonistforbundet/Pensjon
Toril vil ikke være usynlig som pensjonist
Mer penger til kommuner og allmennlegetjenesten, men det mangler blant annet penger til økt alderspensjon, tannhelse, trygghetsboliger og bekjempelse av ensomhet blant eldre. (Ilustrasjonsfoto: iStock, montasje/Pensjonistforbundet)
5 ting vi er fornøyd med i Støres statsbudsjett
Forbundslederen rakk ikke å synge om situasjonen ved sykehjemmene, men han rakk å ta opp fire andre, viktige helsetemaer med Stortingets komité. (Skjermdump)
Pensjonistforbundet/Helse og omsorg
– Vi ser at det er veldig mange eldre som sliter med dårlig økonomi
Vil du delta på denne spørreundersøkelsen ? se under
Pensjonistforbundet Telemark/Helse og omsorg
Undersøkelse
En glad gjeng som endelig kan bli med på tur igjen.
Pensjonistforbundet Telemark/Kultur
Kulturdag på telemarkskanalen med Henrik Ibsen
En glad gjeng som endelig kan reise  på tur igjen.
Dalen Pensjonistlag/Kultur
Kulturtiltak på Telemarkskanalen Henrik Ibsen
Annonse SVA
Kirkenes Pensjonistforening/Annet
KOMMUNEN SPANDERER GRATIS MIDDAG PÅ THON HOTEL I KIRKENES FOR HJEMMEBOENDE PENSJONISTER FRA FYLTE 65 ÅR
Turer
Lørenskog Pensjonistforening/Kultur
Turer og kulturarrangementer
Pensjonistforbundet Trøndelag/Annet
Verdens aktivitetsdag
Om lag 200 000 eldre i Norge bruker ikke internett. Dersom vi ikke lykkes med å inkludere alle i den nye digitale hverdagen, skaper vi utenforskap.
Pensjonistforbundet/Politikk
Vi savner penger til digital opplæring for eldre
Pensjonistforbundets fylkeslag har fått nesten 27 millioner kroner til sammen, for å bekjempe ensomhet under pandemien.
Vi fikk nesten 27 millioner kroner til sårbare eldre
Staten må bevilge mer penger til kommunene for å få på plass en verdig eldreomsorg, mener Pensjonistforbundet.  (Illustrasjonsfoto: iStock)
Pensjonistforbundet/Politikk
- Mer penger fra stat til kommune for en verdig eldreomsorg
Våre lokaler i Torvet 1 (Foto: Lars Ole Røed)
Risør Pensjonistforening/Annet
Velkommen til våre nye lokaler
Søkbare midler til ensomme,sårbare eldre i eget hjem eller omsorgsbolig,medlemmer og ikke -medlemmer,first 20.mars 2021 til PF Telemark
Nye midler  2021  kan man søke på direkte til Statsforvalteren,her er fristen 31.3.2021
Pensjonistforbundet Telemark/Økonomi
Søknad om midler fra Statsforvalteren
Pensjonistforbundet Telemark/Trygghet
Ensomhet blant eldre av Tahar Haddad
Pensjonistforbundet Sandefjord/Annet
Behov for kontakt via hjelpetelefon?
Eldre over 67 år, og særlig eldre kvinner, er sterkt underrepresentert i norske nyhetsmedier, viser ny undersøkelse.
Pensjonistforbundet/Kultur
Eldre underrepresentert i norske nyhetsmedier