Sangboka

Kom med forslag til sanger!

Hvilke sanger bringer fram gode minner, får deg i godt humør og gjør at du alltid må nynne med? Nå kan du sende inn sangforslag til pensjonistenes nye sangbok!

Koronapandemien har svekket våre muligheter til å komme sammen, og Pensjonistforbundet ønsker å bidra med en aktivitet som kan engasjere og gjøre at vi kan skape noe sammen, på tvers av alder og geografi – selv om vi ikke kan møtes.

Krafttak for sang

Pensjonistforbundet er partner i "Krafttak for sang" og ønsker nå å aktivere eldre over hele landet for å lage en ny sangbok, med favoritter fra barndom, ungdom og voksenliv. Vi vet at sang og musikk gjør noe med oss. Det skaper glede, enten man synger selv eller lytter. Det får fram minner og skaper følelser. Derfor har vi tro på at dette tiltaket blir godt tatt imot.

Målet er å få trykket sangboken til høsten, dersom det kommer inn nok forslag. Og da ønsker vi at den skal bidra til økt aktivitet og glede rundt omkring i lag, foreninger, på seniorsentre og sykehjem, når vi endelig kan samles igjen.

Du kan sende inn dine forslag på epost til sang@pensjonistforbundet.no eller pr. post til Pensjonistforbundet, Postboks 6714, St. Olavs Plass, 0130 Oslo. Merk konvolutten/ kortet «Sangboka».

Gjør som Bettan!

Ta utfordringen fra Elisabeth Andreassen og de syngende pensjonister i videoen under: