Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Lexus og Toyota

Som medlem i Pensjonistforbundet får du rabatt hos Toyota og Lexus.

Som medlem i Pensjonistforbundet får du rabatt hos Toyota og tilgang til nasjonal kampanje på Lexus.

Avtalen gir deg som medlem gode rabatter på ny bil, samt rabatt på finansiering. Rabatten og aktuelle kampanjer gjelder hos alle Toyota- og Lexus-forhandlere over hele landet.

Toyota personbiler

Avtalen innebærer følgende rabatter på aktuelle bilmodeller fra Toyota:

Modeller og rabatt-satser*:

Toyota RAV4 Plug-in: 4 %

Toyota Corolla Cross: 4%

Toyota Yaris Cross: 4 %

Toyota Corolla hybrid: 6 %

Toyota Prius: 6 %

Toyota Yaris hybrid: 6 %

C-HR hybrid: 6 %

Toyota bZ4X: Vinterhjul uten tillegg i utsalgspris (Gjelder bruk av Toyota original felg og gjeldende dekkavtaler) Tilbudet gjelder bZ4X som finansieres via TFS: Leasing, privatleie eller GFV restverdilån. Tilbudet gjelder m.a.o. ikke for såkalte «kontant-kunder».

Alternativt dersom du velger en ny Toyota som har ved seg et nasjonalt kampanjetilbud, vil du alltid få halve ovennevnte rabatt på aktuell bil i tillegg til den nasjonale kampanjen på det aktuelle tidspunktet. På Toyota bz4x gis 2% rabatt i kombinasjon med den til en hver tid gjeldende kampanje.

*Rabatten gjelder ikke på avgifter til staten.

Lexus personbiler

Avtalen innebærer følgende rabatter på aktuelle bilmodeller fra Lexus:

Modeller og rabatt-satser*:

Lexus RZ 450e (helelektrisk): 3,0%

Lexus UX 300e (helelektrisk): 3,0%

Alternativt dersom du velger en ny Lexus som har ved seg et nasjonalt kampanjetilbud, vil du alltid få halve ovennevnte rabatt på aktuell bil i tillegg til den nasjonale kampanjen på det aktuelle tidspunktet hvor bilen bestilles. Eventuelle kampanjer på RZ450e kan ikke kombineres med overnevnte rabatt.

*Rabatten gjelder ikke på de beløp som er avgifter til staten.

Ved finansiering er det 0,5 prosent p.a. rabatt på Toyota Financial Services og Lexus Financial Services standardrente. Etableringsgebyr: 1000 kroner i rabatt på standard etableringsgebyr. Dersom det velges kampanjetilbud på finansiering vil du også få 1000 kroner i rabatt på etableringsgebyret.

For å få tilgang til rabattene i medlemstilbudet forutsettes det at du er pensjonist og kan legge frem medlemsbevis fra Pensjonistforbundet hos din lokale Toyota- eller Lexus-forhandler. For kollektive medlemmer er det ditt forbunds medlemsbevis som gjelder ved pensjonsalder.

Forhandleroversikt finner du her: www.toyota.no

Lexus forhandleroversikt finner du her: https://www.lexus.no/contact/dealers/list

2-6 % rabatt

Våre hjelpetelefoner

Er du pensjonist og trenger litt ekstra hjelp med nettbrett eller smarttelefon? Ring vår gratis hjelpetelefon for digitale spørsmål. Åpent: Tirsdag, onsdag og torsdag 09.00-12.00 (stengt i juli måned). Les mer om Smarttelefonen

Har du bekymringer? Problemer du har lyst til å drøfte med andre? Bekymringstelefonen er betjent av erfarne personer med taushetsplikt. Åpent: Alle hverdager 9.00-15.00. (Stengt i uke 27 og 30). Les mer om Bekymringstelefonen.

Økonomitelefonen er et lavterskeltilbud til alle pensjonister eller de som er i ferd med å bli pensjonister, og som trenger råd om personlig økonomi. Åpent: Alle hverdager 10.00-14.00. Stengt i juli måned. Les mer om Økonomitelefonen.

Bli medlem

Ønsker du å fylle tilværelsen med mening og livsglede?

Som medlem i Pensjonistforbundet kan bidra til å påvirke din fremtid!

Bli medlem