Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Tilbod frå Apollo

Kampanje med Pensjonistforbundet & Apollo

Vi informere om at vi nå har en ekstra kampanje for alle medlemmer i Pensjonistforbundet. Den starter på mandag, men informasjonen finnes allerede nå på vår landingsside, og vil også legges opp på Pensjonistforbundets hjemmeside så snart som mulig. Dere får gjerne dele informasjonen til lokalforeningene i fylket.

Kampanje: 600 kr rabatt per person på utvalgte hotell i Middelhavet 
Rabattkode: PENhøst (legges inn i trinn 3 i bookingprosessen)
Avreiseperiode: 1. september – 15. oktober 2023
Bookingperiode: 17.april – 7.mai
Vilkår: Gjelder på nye bookinger av charterreiser til de utvalgrw hotellene på apollo.no og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Rabattkoden gjelder for de som reiser og bor i samme rom/leilighet som den som er medlem. 

Inne på www.apollo.no/pf finner du mer informasjon og direktelinker til hotellene slik at det blir enkelt å bestille sin reise, eller se mer informasjon om hotellene.

Vi informere om at vi nå har en ekstra kampanje for alle medlemmer i Pensjonistforbundet. Den starter på mandag, men informasjonen finnes allerede nå på vår landingsside, og vil også legges opp på Pensjonistforbundets hjemmeside så snart som mulig. Dere får gjerne dele informasjonen til lokalforeningene i fylket. Kampanje: 600 kr rabatt per person på utvalgte hotell i Middelhavet Rabattkode: PENhøst (legges inn i trinn 3 i bookingprosessen) Avreiseperiode: 1. september – 15. oktober 2023 Bookingperiode: 17.april – 7.mai Vilkår: Gjelder på nye bookinger av charterreiser til de utvalgrw hotellene på apollo.no og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Rabattkoden gjelder for de som reiser og bor i samme rom/leilighet som den som er medlem. Inne på www.apollo.no/pf finner du mer informasjon og direktelinker til hotellene slik at det blir enkelt å bestille sin reise, eller se mer informasjon om hotellene.