Snart duket for landsmøte

Mandag 29.5 tar 183 delegater og 50 gjester plass i møtesalen på Lillestrøm, i det som er landets største og viktigste eldrepolitiske verksted.

Det er hele 5 år siden forrige landsmøte i Pensjonistforbundet (bildet). Vi har måttet utsette landsmøtet to ganger på grunn av pandemien - men nå er det kun få dager igjen til vi endelig kan ønske velkommen til forbundets 31. ordinære landsmøte - HURRA!

Mandag 29.5 tar 183 delegater og 50 gjester plass i møtesalen på Lillestrøm, i det som er landets største og viktigste eldrepolitiske verksted. Her skal mål og planer for eldrepolitikken de neste tre år besluttes. Landsmøtet varer helt fram til torsdag 1.juni kl. 13.

Synes du dette høres spennende ut? Da kan du følge landsmøtet direkte gjennom live-stream på Pensjonistforbundets Facebookside, og på forbundets hjemmeside. Her vil det også bli lagt ut dagens program, slik at du kan plukke ut det du ønsker å følge med på.

 Tirsdag får vi storfint besøk, både av statsminsteren, arbeids- og inkluderingsministeren og helse- og omsorgsministeren.

 Vi ser fram til gode og viktige diskusjoner og samtaler om saker som er av stor betydning for landets eldre og uføre.