Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Minireferat

Oktobermøte med kommunal oppdatering

Ordfører Even orienterer

Ordfører Even orienterer

Idag hadde vi besøk av ordfører Even Moen og rådmann Leif Harald Valle. Leder Jo ønsket velkommen til Oktobermøtet, og overlot ordet og podiet til gjestene. Første timen av møtet tilbrakte vi i Amfi, med orientering om Kommunale Planer. Og med mulighet for spørsmål og svar. Mange tema var oppe , mye ble klarlagt. Avsluttningsvis takket Jo for besøket, og bestilte gjentagelse på oktobermøtene i framtia. Og det ble godtatt/ vedtatt!

Etter å ha funnet oss plasser ved dekkede bord åpnet leder Jo opp for møtesaker. Sigmund hadde som sedvanlig ei saftig historie fra Den Gule Bok, og referater fra forrige møte og fra mellomliggende styremøte. Halvor og Randi har vært på Fylkes- ledermøte og Halvor refererte fra det. Blant annet fortalte han at han hadde fått ytterligere info om Fremtids- Fullmakten, temaet i forrige Pensjonistmøte. Halvor er blitt vår hjelper i saken, ta kontakt med han hvis du trenger assistanse. Videre ble minnet om vårt Julemøte, onsdag 8. desember på Øiset. Det blir satt opp stor buss. Påmelding og nærmere detaljer på novembermøtet. Pris kr. 480.- dekker transport og noe drikk til maten. Det ble og nevnt at Datakurset 8. og 9. november er fulltegnet, så det toget er gått! Men er det behov så går det nok flere slike tog! På novembermøtet kommer Roar Engelberg igjen med sin fantastiske Panfløyte, Og på januarmøtet vil Madeleine synge for oss. Vi gleder oss !

Ruth Astrid foreslo at Kommunelegen skulle inviteres til pensjonistmøte for presentasjon og hva han kunne bidra med, hvilket ble notert på styrebordet. Så ble kaffe, gode snitter og kringle servert av de gode hjelpere, fint å ha bakmenn av begge kjønn.

Som vi pleier ble møtet avrundet med åresalg og tilhørende nervepirrende trekning. Ikke alle vinner, men moro er det lell! Gunvor fikk napp i trebollen, Oddlaug i SE-vottene, og Arnbjørg fikk 1. napp i barskapet. Det ligger an til stor spenning der det er 4 som har 2 napp hver i det, det er Randi, Ingolf, Marit og Britt. Så skapet får vel snart en eier! Så ble det broderring og takk for idag! (For å lære sangen, se "Når vi møtes" )