MEDLEMSMØTE OG ÅRSMØTE I TINGVOLL PENSJONISTFORENING 26.MAI PÅ TINGVOLL FJORDHOTELL

Leder Eirik Oterholm ønsket 38 medlemmer velkommen

. Leder Eirik Oterholm ønsket 38 medlemmer velkommen etter en lang koronapause. I tillegg ble også Helge Ulset og Torbjørn Brøske ønsket velkommen .

Lederen startet med å opplyse om at pensjonistene har endelig fått et godt trygdeoppgjør. En gammel urettferdighet er opprettet etter forslag fra Frp og SV i Stortinget. Det er viktig å være medlem av Pensjonistforbundet slik at vi blir sterkere ved forhandlingene. Han oppfordret til å verve nye medlemmer.

Deretter ble så årsmøtet gjennomført på en grei måte etter gode forslag fra valgkomiteen. Viser til egen årsmøteprotokoll. Det nye styret består av leder Lars Jostein Holten, nestleder Solveig Svanem, sekretær Stein Fredrik Solli, kasserer Kari Grinde og styremedlemmer Erna Groven og Anne Marie Haugen. Første varamedlem ble Greta Bårdsen.

Til slutt ble det enighet om at en vil prøve å gjennomføre en dagstur til Eresfjord og Eikesdal i andre halvdel av august.

Etter årsmøte fikk Roger Skjegstad orientere om planene for Tingvoll Friluftspark som vil være et samarbeid med Tingvoll Idrettslag. En har fått noe prosjektmidler og har store planer om mange forskjellige aktiviteter ved lysløypa. En var også åpen for flere innspill.

Før matpausen med karbonadesmørbrød sang vi sammen «Fagert er landet». Tidligere sjømannsprest Torbjørn Brøske fikk så ordet og fortalte levende og engasjerende om mange gode minner fra forskjellige steder han har hatt tjeneste. Han startet som sjømannsprest i Stocholm i 1996. Seinere har han vært i Paris, San Fransisco og Grand Canaria. Sjømannskirken er ofte et samlingssted for nordmenn som arbeider og bor i utlandet og er ikke bare for sjømenn. Om noen får problemer i utlandet eller på utenlandsreise så er det ofte at sjømannskirken kan være til stor hjelp, i verste fall også ved sykdom og død. Over alt møtte han stor gjestfrihet og kan se tilbake på mange fine opplevelser Lederen takket Torbjørn Brøske for at vi fikk være med på mange fine opplevelser.

Etter dette fikk så Helge Ulset komme til med trekkspillmusikk og mange gode kommentarer. Han startet med Slettvikvalsen og "Trøbbel" av Ole Adamsson. Dette som en kommentar til alt trøblet vi har hatt med korona siste året. Vi fikk også høre et musikkstykke av Lill Lindfors og en vals som het "Solglitter fra Sverige". Mange minnes at flere av stykkene som ble spilt var spilt i "Høglia".Før vi fikk servert eplekake med krem spilte han så en kaffevise. Stor takk til Helge Ulset for en fin musikkopplevelse.

Det var solgt lodder i matpausen. I kaffe-pausen ble det så trekning av mange fine gevinster. Før vi til slutt sang "No livnar det i lundar" sammen, fikk de to som nå går ut av styret en blomsterhilsen som en synlig takk for godt arbeid. Eirik Oterholm som har vært leder i 3 år. Han har ledet styremøter og medlemsmøter på en lun og trygg måte. Oddny Brevik som har vært nestleder og styremedlem i mange år har vært den som hadde oversikten når det var noe vi var i tvil om. Møtet var slutt kl.18.05

STEIN FREDRIK SOLLI sekretær