Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Møte på McDonald’s er vel ikke en vanlig møteplass for pensjonister??

...Men det er det for vennegjengen av pensjonister i Stavangerområdet som samles en gang i måneden og spiser frokost i lag.

Gruppen består av godt voksne menn med ulik etnisk identitet. De har en svært varierende bakgrunn fra arbeidslivet, og har fulgt hverandre i mange år.

Primus motor i gjengen, Beejan Barkhodaee, inviterte Stavanger Lokalforening til frokostmøte 25. januar, som de selvsagt stilte opp på! Her informerte leder i foreningen, Bjørn Eirik Marcusson, om saker Pensjonistforbundet jobber med og delte ut gaveposer med brosjyrer og profileringsprodukter. Beejan møtte vi første gang under demonstrasjonen vi arrangerte i juni i 2022, og han har et brennende engasjement for at eldre skal komme seg ut, være i aktivitet, og bry seg om lokalsamfunnet sitt. Det ble et produktivt møte, og vi ser fram til et videre samarbeid.

Flere i gruppen var allerede medlem, andre var tilknyttet gjennom kollektivt medlemskap. Samtlige meldte seg inn minus en som måtte gå tidlig, her påtok gruppen seg å følge han opp😊👍

Flott gjeng med godt voksne karer i godt sosialt lag!

Flott gjeng med godt voksne karer i godt sosialt lag!

Bjørn Eirik og Beejan i ivrig samtale😊

Bjørn Eirik og Beejan i ivrig samtale😊