Lederforum Mars

Lederforum for Pensjonistforbundet Østfold, ble arrangert som en tur til Kongsvinger.

Knoll og Tott vinker farvel...

Knoll og Tott vinker farvel...

Vi fikk en tydelig anbefaling da vi tok kontakt med forbundet, om hvor vi kunne besøke et godt og velfungerende seniorsenter da etterspørselen vokser ved dette tema.

Det er flere engasjerte medlemmer i Østfold, som brenner for slike muligheter - og som så gjerne ønsker å se på mulighetene.

Dermed var valget enkelt for neste utflukt, vi tar en tur til Kongsvinger og besøker deres Seniorsenter, med mange gode muligheter og fortsatt i vekst.

Her ble vi tatt imot at både leder for selve Seniorsenteret, og leder for Pensjonistforbundet Kongsvinger, fantastisk hyggelig var det.

Videre fikk vi også møte på Kongsvingers egen Seniorkoordinator, Kirsti Skjæran, med mange gode orienteringer om senteret og prosjektet generelt.

Vi fikk god omvisning, orienteringer om alt fra oppstart, til ønsket utvikling. Vi fikk se "labben", med flere demonstrasjoner av tilrettelagte "verktøy" og utrolig god bevertning. Vi er kjempe fornøyde med besøket, og håper det kan inspirere oss til å jobbe frem slik ordning også her i Østfold.

Under kan dere se et lite bildedryss fra dagen;