Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Hatte-fest i Enebakk pensjonistforening

Enebakk Pf hadde i 2017 100 medlemmer og var i ferd med å legges ned. Når vi nå skriver 2023 har foreningen hele 315 medlemmer! Kjell Ringnes snudde den negative trenden og har i løpet av sin tid som leder skapt en svært aktiv forening med mange aktiviteter for sine medlemmer . Turer i inn- og utland, jevnlige medlemsmøter og nå, for første gang; - en Hatte-fest!

Foto:  Kjell Ringnes har tatt alle bilder i artikkelen

Foto: Kjell Ringnes har tatt alle bilder i artikkelen

Onsdag 8. februar arrangerte Enebakk pensjonistforening for første gang Hatte-fest. Og det ble en suksess! Beste/rareste hatt skulle kåres og det var i den forbindelse oppnevnt en egen jury - tre medlemmer, (styret var ikke med), som skulle kåre vinnere.

Alle med hatt gikk derfor i tog rundt i lokalet så juryen kunne bedømme. Hele 80% av de fremmøtte hadde for anledningen tatt på seg hatt og faktisk ble det hele fire medlemmer som fikk premie - som var gavekort på blomster!

Det ble servert pizza og medlemmene fikk kjøpe kaffe, vin/øl og mineralvann. Alt var gratis, med unntak av kjøp av lodd.

To representanter fra helse og omsorg i kommunen deltok også, og informerte om arbeidet i kommunen.

Musikkgruppa Visevenner spilte opp til dans.

Kjell forteller at de har et godt sammensatt styre, noe han er svært takknemlig for. I tillegg har foreningen turkomité, kjøkkenkomité, festkomité og eget ansvarlig blomsterbud.

Han forteller videre at å rekruttere flere medlemmer til foreningen går bra. Enebakk er ei langstrakt bygd - og praten går her som i andre bygder, - men ikke på en negativ måte, for det som sies her er: "I Enebakk pensjonistforening er det godt å være".

Nedenfor har vi samlet bilder av glade pensjonister fra Hatte- festen!