GRATIS teaterbilletter

«Yngve – fra barnehjemmet til LO-toppen» handler om tidligere LO-leder Yngve Hågensens liv.

Han er gjennom tidene en av de fagforeningskjemper som har hatt mest innflytelse på samfunnsutviklingen i Norge. Nå er livet hans gjenskapt på teaterscenen med Dennis Storhøi i hovedrollen.

Forfatter Jens O Simensen har skrevet forestillingen som speiler den tidligere LO-lederens historie og musikken er laget av Svein Gundersen, begge kjente Fredrikstad-profiler.

Produsenter for forestillingen er: Arbeiderbevegelsens Kulturnettverk i Østfold, LO Viken Oslo, LO Halden, Østfold Arbeiderparti, LO Indre Østfold, AOF Østfold og Fellesforbundet avd Saugbruks og Arbeiderbevegelsens historielag i Akershus.

Pensjonistforbundet Fredrikstad inviterer sine medlemmer til forestillingen, som holdes på City Scene tirsdag 20. september, ved å tilby GRATIS billetter.

Du melder deg på ved å sende navn på sms til 40 64 67 18 eller epost: le_an_07@hotmail.com

Billettene vil bli delt ut ved inngangen til City Scene