pf@pensjonistforbundet.no

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

Fylkessekretær i Pensjonistforbundet Akershus trer av

Liv O. Jakobsen, fylkessekretær gjennom flere år, valgte i vår å si opp sin stilling

Styreleder Sigmund Kristoffersen overrekker blomster til avtroppende fylkessekretær Liv O. Jakobsen  Foto: John Granly

Styreleder Sigmund Kristoffersen overrekker blomster til avtroppende fylkessekretær Liv O. Jakobsen Foto: John Granly

Liv O. Jakobsen begynte sin karriere i Pensjonistforbundet Akershus i 2013. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik dame, som bestandig har vist respekt og omsorg for de rundt seg. Hun har møtt alle, det være seg styrets medlemmer eller lokalforeningene, på en høflig, hjelpsom og imøtekommende måte.

Nestleder i Akershus PF, Gerd Møller overrekker Hedersbevis og gaver  Foto: J. Granly

Nestleder i Akershus PF, Gerd Møller overrekker Hedersbevis og gaver Foto: J. Granly

En god klem er fortjent!  Foto: J. Granly

En god klem er fortjent! Foto: J. Granly

Pensjonistforbundet Akershus takker Liv for tiden sammen og hun vil definitivt bli savnet. Hun er invitert som gjest på fylkets ledermøte i oktober senere i år, og de av dere som ikke fikk takket henne for den gode jobben hun over flere år har utført, får en mulighet da. Vi ønsker Liv lykke til videre som pensjonist!