Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Elnesvågen Pensjonistforening – gammel forening i ny drakt!

Elnesvågen Pensjonistforening ble restarta den 28. oktober 2021. Denne kvelden holdt fylkesleder Mellvin Steinsvoll foredrag om arbeidet i Norges Pensjonistforbund og aktiviteten i forbundet. Møtet ble ledsaget av musikk fra Bjarne Harøy. Etter dette oppstartsmøte har medlemstallet økt jevnt og trutt, fra 5 til i dag 134 medlemmer.

Julebord 2022 på Bryggjen i Bud                                                              Foto: privat

Julebord 2022 på Bryggjen i Bud Foto: privat

Etter oppstarten har Elnesvågen Pensjonistforening hatt flere godt besøkte arrangement. I begynnelsen av april møtte over 120 personer da Robert Mood holdt foredrag om temaet «Krig i Europa! Hvor kom den fra og hvor går vi nå?», samt at leder for «Enhet for integrering» i Hustadvika kommune, Kari Småge, orienterte om flyktningarbeidet i Hustadvika kommunen.

Senere i april var vi 90 personer som fikk god informasjon fra ass. dir. Ann Lilly Inderhaug Orvik ved Statsforvalteren i Møre og Romsdal om temaet «Fremtidsfullmakt». Billedkunstner Kolbjørn Håseth og fotograf Eva Frisnes presenterte egne bilder/foto både på skjerm og på egen montert utstilling. Bryggjen i Bud bydde som vanlig på en smakfull buffet m/dessert og kaffe.

Mandag 29. august arrangerte Elnesvågen Pensjonistforening dagstur med buss til Nordøyvegen. På Skjeltene ble det stopp hvor prosjektleder Marianne Nærø i fylkeskommunen orienterte om vegprosjektet. I alt 71 pensjonister fikk en minnerik tur over det flotte veganlegget. Finnøy Bryggehotell serverte utmerket fiskesuppe.

Den 5. oktober ble Eldredagen markert på Sletvold Gård med hilsen fra kommunen v/ordfører Tove Henøen. Aktuelt tema denne dagen var: «Havbruksnæring på en bærekraftig måte for miljø, økonomi og samfunn». Liv-Hege Segelsten, en av de fremste kjennerne av temaet, snakket om hva hun tror må til for å lykkes. Over 70 frammøtte fikk servert viltgryte og Bjarne Harøy sto for musikken med blant annet sanger av Bob Dylan.

Torsdag den 3. november var det møte i kantina ved Fræna Ungdomsskole hvor Elnesvågen Pensjonistforening hadde invitert representanter for Hustadvika kommune, Husbanken, Solid Dale Malo AS og Bovieran AB for å foredra/diskutere om temaet «Aldersvennlige boliger og bomiljø». Hvordan kan vi utvikle aldersvennlige boliger og skape gode trygge og sosiale/trivelige bovilkår.

Julebord for medlemmene ble holdt på Bryggjen i Bud den 6. desember. 87 medlemmer fikk god mat og ble blant annet underholdt PIO-trio, samt at Ingar Sveen kåserte om humoren i Per Sivle si dikting.

Året 2022 vil bli avsluttet den 27. desember der medlemmene kan få med seg premieren på filmen «Kampen om Narvik».