Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Café & Musikk 1. november

Onsdag 1. november kommer Five Shades of Sax, og spiller for oss på Café & Musikk i Røverstaden. Five Shades of Sax er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost!

Billetter kjøper du ved å trykke deg inn på linken her: (du trenger ikke logge deg inn): https://oslokonserthus.no/program/caf%C3%A8-musikk-five-shades-of-sax-2

Billettpris kr. 130,- (inkl. bill.avg) NB! Alle trenger billetter for å komme inn!

Tid: Kl. 12:00 - 14:00 (Dørene åpner kl. 1100)

Adresse: Røverstaden, Munkedamsveien 15. Ca 160 m fra Nationaltheatret t-banest. Kommer

du via Oslo konserthus - gå ned trappen på utsiden.

Matservering: Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke i baren i 1.etg.

NB! Det har dessverre vært en større vannlekkasje på backstage, og baren er ute av drift til nyåret. Restauranten i første etasje blir brukt som midlertidig løsning. Vi håper det går fint!

MUSIKKEN

FIVE SHADES OF SAX er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost! Orkesteret spiller velkjente melodier for alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook». Alle ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer i melodier som «Moonlight Serenade», «Satin Doll» og «Aint Misbehavin’».

Orkesteret har et omfattende og variert repertoar som ikke bare inkluderer jazzversjoner av fks. «New York,New York» og «Jamaica farewell».

INGUNN VOLD vokal Ingunn er den perfekte vokalisten for Five Shades of Sax. Hun er en erfaren sanger med godt over 20 års fartstid i bransjen. Hun har en varm stemme og en tydelige tilstedeværelse som skaper en musikalsk opplevelse som oser av sjarm. Stemmen har en klang og et «trøkk» som passer perfekt med klangen av fem saxofoner!  

Besetning:

Gunnar Eldevik altsax, Terje Steensen altsax og klarinett, Per Jynge tenorsax, Roar Gjesnes tenorsax, Bjørn Petersen bariytonsax og klarinett, Lars Erik Furu piano, Gunnar Nilsen kontrabass, Asbjørn Holm trommer.

Kort og godt: Flott og melodiøs musikk som både vil vekke gode minner og få det til å krible i dansefoten. Jazz som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!