Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Advent fest 2022.

Et aktivt år for Kongsvinger Pensjonistforening.

Hearts Duo ,  leder Reidar Tangen og elever og lærere ved avd. for restaurant og mat laging.

Hearts Duo , leder Reidar Tangen og elever og lærere ved avd. for restaurant og mat laging.

En advent fest med 110 festkledde pensjonister avsluttet et aktivt år på Sentrum Videregående Skole den 7. desember. Etter nesten stil stand i 2 år , har 2022 bydd på store begivenheter. Den største begivenheten var åpningen av Seniorsenteret den 23. august med ca. 350 tilhørere og som hittil har gitt mange seniorer sosial kontakt og aktiviteter på mange ulike nivåer. Vår forening har hatt flere aktiviteter på Seniorsenteret etter den offisielle åpningen. Advent festen måtte derimot, på grunn av plassmangel arrangeres på et dertil egnet sted.

Vår leder Reidar Tangen åpnet festen med å ønske alle pensjonister velkommen. En spesiell oppmerksomhet ble gitt til Hearts Duo , som spilte for oss for første gang , samt til avd. for restaurant og matlaging ved Sentrum Videregående Skole. I tillegg honnør til alle medhjelpene som ordnet en fest med ferdig pyntete bord og advent stemning.

Elevene på skolen serverte en forrett og middag som falt i god smak hos alle. Måltidet ble toppet med dessert og kaffe. Det som kanskje gjorde størst inntrykk var måten de oppførte seg på. De var blide , høflige og alltid til stede for å tekke oss på best mulig måte.

Nytt for året var at vi ut på kvelden fikk besøk av nissen som hadde tatt den lange veien helt fra "Nisseland". Han hadde med seg en liten julehilsen til hver enkelt pensjonist før han forlot selskapet.

Hearts Duo spilte til dans og mange danseglade benyttet anledningen til en svingom til kjente melodier og toner fra egen ungdomstid. De avsluttet advent festen og mange danseglade holdt ut til siste strofe ble spilt.

Inntrykket var at alle koste seg og satte pris på festen. Et samlet styre ønsker våre medlemmer og andre pensjonister samt Sentrum Videregående Skole en koselig advent tid.

Vi ser fram til hyggelige og sosiale sammenkomster også i 2023 og håper alle får en fin jule- og nyttårs opplevelse. Tusen takk til alle medlemmer som har gjort 2022 til et rikt år for oss alle.