Senior i Sentrum - uken

Bli med på Demensdagen i Oslo, Rullatorløpet og mye mer

Dette skjer under Senior i Sentrum -uken:

19. september: Demens i Oslo

Bli med på en inspirerende og interessant informasjonsdag om demens. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Torsdag 19. september kl. 1000 - 1500 i Oslo Konserthus. Se vedlegg for mer informasjon. 

24. september: Årets rullator- og stavgangsløp

Tirsdag 24. september braker det løs med rullator- og stavgangsløp på Lambertseter stadion, kl. 1100 - 1400. Påmelding her

25. september: Åpen dag på Almas hus

Onsdag 25. september er du hjertelig velkommen til åpen dag på Almas Hus, fra kl. 1200 - 1500

Almas hus viser deg og demonstrerer hvordan omgivelser, hjelpemidler og velferdsteknologi kan gjøre hverdagen enklere og tryggere for personer med kognitiv svikt eller demens, enten man bor i eget hjem eller på institusjon. Visjonen er at alle skal mestre i trygge omgivelser.

1. oktober: FNs internasjonale eldredag

Tirsdag 1. oktober arrangeres FNs internasjonale eldredag i rådhuset fra kl. 1400 - 1530

Festforestilling i Rådhuset i forbindelse med FNs internasjonale eldredag. Målgruppen for arrangementet er Oslos eldre innbyggere. Det blir et variert musikalsk program og festtale.

Det vil bli delt ut invitasjonskort ved Oslos sykehjem, seniorsentre og gjennom ulike pensjonistforeninger. Det vil også bli anledning til å bestille billetter etter først- til-mølla-prinsippet. Nærmere informasjon kommer.

0 resultater