Medlemsreise til julemarkeder i Berlin

Illustrasjon julemarked - copyright @Shutterstock

Opplev spennende Berlin i den mest stemningsfulle tiden av året!

I desember kan du være med Pensjonistforbundet Hordaland til Berlin, for å hilse julestemningen velkommen!

I adventstiden strømmer nordmenn til Berlin for å oppleve noen av de 40 store og små julemarkedene som finnes her.

På Gendarmenmarkt, innrammet av staselige bygninger sentralt i bydelen «Mitte», finner du kanskje det vakreste av dem alle, Weihnachtszauber Gendarmenmarkt.

På julemarkedet ved slottet Charlottenburg i den vestlige delen av byen kan du besøke byens mest romantiske julemarked, og et annet nydelig innslag er julemarkedet ved Gedächtniskirche, også i Chalottenburg.

En opplevelse man sent vil glemme er synet av Berlins botaniske hage – som i anledning julen har blitt kledd opp i sin vakreste drakt!

Pris per person: fra kr 8.995,-

For mer informasjon kikk her:

Du kan også ringe Norsk Tur på 38 12 03 20.

OBS! Påmeldingsfrist er 28. oktober