pf@pensjonistforbundet.no

Org.nr. 970323910

Styremøte 18.4.23

Viktigste sak: Hyggetreffet

Styremøte i Grue Pensjonistforening 18.4.23 kl. 1430 «Grue Service»

Tilstede: Leder Knut Lilleåsen, nestleder Bjørn Seigerud, kasserer Jan Korsmo og sekretær Tron Sundt, styremedlemmene Solveig Høgbrenna, Grethe Bekk og Else-Marie Holtmoen.

1. Hyggetreff 25.4.

Innhold: Velkommen, allsang, styreinnfo bl.a. turinformasjon. Per Løvstad, Grue Sparebank forteller om svindelmetoder via SMS, e-mail og annet. Trenger projektor (Tron tar med).

Danseoppvisning av «Gla´danserne». Har med egen musikk. Skal ikke betale inngang.

Kaffe snitter og kake ved «Grue service» NB husk Bløtkake (den var savnet sist).

Loddsalg

Dans til VITO

Annonsering: Solungavisa og Solørradioen OK. Tron legger ut innbydelse/påminning på Facebook, og sørger for påminnelse til medlemmene på SMS.

Rydding og pynting fra kl. 16. Else-Marie henter blomster.

Jentene skaffer 5 gevinster hver.

Knut bestiller 85 kuverter

Solveig, Grethe og Else-Marie ordner med gevinster til utlodning. Vi kjøper inn litt brus til salg som «forsøksprosjekt»

Planlagt: Rydding i skapet.

2. Innkomne skriv

Div. Tilbud om underholdning/musikk, bl.a. to søstre fra Nord-Odal

SMS fra forbundet om utskriving av medlemskort. Kan refereres f.k. på møte.

Tron lager en presentasjon som kan vises på møtet i august, og dele ut «huskelisteoppskrift»

3. Eventuelt

a. Søknad om «Momskompensasjon» 2022 er i orden. Tron har fått kvittering fra kretsen om innsendt årsberetning for 2022, som være med som bilag.

b. Bjørn minnet om muligheten for felles tur til Demenskorkonsert i september i Kongsvinger.

Møtet hevet kl. 1440.

Tron Sundt, Sekretær