Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

SeniorUni

Her kommer tilbud om SeniorUni Nyhetsbrev uke 12

SENIORUNI

Publisert: 29/03/2023 Oppdatert: 29/03/2023 

Her kommer tilbud om Senior Uni Nyhetsbrev uke 12

Fra: Senior Uni - Jan Henrik Althun [Janhenrik@senioruni.no](mailto:Janhenrik@senioruni.no)\

Dato: 25. mars 2023 kl. 12:40:56 CET

Til:helenbergsorensen@gmail.com

Emne:Velkommen til Senior Uni - Nyhetsbrev uke 12

Svar til: Senior Uni - Jan Henrik Althun [Janhenrik@senioruni.no](mailto:Janhenrik@senioruni.no)\

SENIORUNI - NYHETSBREVET

Mars 25, 2023

LogoVÅRT NYE FORUM ER ONLINE

Velkommen til nettsamfunnet vårt! Vi ser frem til å ønske deg velkommen og bli kjent med deg. Vårt fellesskap er et mangfoldig og inkluderende sted der mennesker fra alle samfunnslag kan komme sammen for å dele tanker, erfaringer og ideer.

Enten du ønsker å dele ideer med likesinnede, lære noe nytt eller bare ha det gøy, håper vi at du finner fellesskapet vårt innbydende og støttende.

Bare registrer deg via https://www.senioruni.no/ på vår landingsside for medlemmer, så er du klar. Vi har allerede satt opp kontoen din, og i løpet av de neste timene vil du motta en velkomst-e-post der du kan opprette et passord hvis du ikke allerede har gjort det. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, så presenter deg gjerne i forumet allerede nå.

Ta deg også tid til å lese fellesskapets retningslinjer, som omfatter våre forventninger til en respektfull og konstruktiv dialog. Og hvis du har spørsmål, tekniske problemer eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte teamet vårt.

Nok en gang, velkommen til fellesskapet vårt. Vi er glade for at du er her!

VISSTE DU AT ETT AV FNS BÆREKRAFTSMÅL ER LIVSLANG LÆRING

Kjenner du noen av de 17 bærekraftsmålene til FN? Og hva er bakgrunnen for bærekraftsmålene?

FNs bærekraftsmål er en samling av 17 mål som ble vedtatt av De forente nasjoner i 2015 som en felles plan for å utrydde fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle mennesker innen 2030. Målene er utformet for å oppfordre til handling fra alle land, både utviklede og utviklingsland, og for å skape en felles agenda for å løse noen av verdens største utfordringer.

Disse målene anerkjenner at økonomisk vekst, sosial utvikling og miljøbeskyttelse er uløselig knyttet. Det kan forstås slik at alle mål er like viktige.

Delmål 4 som vi føler et ansvar for blir definert slik: Å sikre tilgang til kvalitetsutdanning og fremme livslang læring for alle.

Begrepet "livslang læring" betyr at vi aldri slutter å lære. Kontinuerlig tilegnelse av kunnskap er viktig i alle aldre. Å gi barn og unge kunnskap er helt klart høyt prioritert og en statlig forpliktelse i de fleste land. Senere i livet, når man er utenfor de vanlige læringsarenaene som skole og arbeid, må man selv ta initiativ til å tilegne seg kunnskap og fortsette læringsprosessen. Det er nettopp dette vi prøver å legge til rette for med SeniorUni. Et læringssted av høy kvalitet for seniorer som ønsker å lære, forstå og reflektere. Etter Universitetet i Zürichs mening er det et stort behov for et slikt sted.

Det gjenstår bare for oss å ønske alle studenter en fin helg og uke.

Hvis du vil holde kontakten med oss utover nyhetsbrevet og SeniorUni, kan du følge oss på Facebook-siden vår. Vi ser frem til mange gode samtaler, stimulerende diskusjoner og læring.

I neste nyhetsbrev får du også vite hvem som står bak SeniorUni og mye mer.

Facebook icon

LogoCopyright (C) 2023 Senior Uni Norge AS. All rights reserved.

You are receiving this email because you opted in via our website. 

Vår postadresse er:

Senior Uni Norge AS

52 Skoleveien

Vannareid, Troms og Finnmark9136

Norway

Add us to your address book

Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?

Du kan avslutte abonnementet her

SISTE NYTT 

*