Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Nytt fra Pensjonistforbundet Finnmark

Åpent møte i Mehamn

Carsten O. Five

Carsten O. Five

Nestleder i Pensjonistforbundet Finnmark Arnhild Hegge (t.v.) og leder i Kjøllefjord pensjonistforening Karin Nilsen

Nestleder i Pensjonistforbundet Finnmark Arnhild Hegge (t.v.) og leder i Kjøllefjord pensjonistforening Karin Nilsen

ÅPENT MØTE I MEHAMN

Pensjonistforbundet Finnmark i samarbeid med lokale foreninger på Nordkinn holdt Åpent møte i Mehamn 22.09.21.

 Til møtet hadde vi invitert Carsten O. Five og Unn Johansen, fra Pensjonistforbundet Finnmark deltok nestleder Arnhild Hegge og fylkessekretær Arne Josvald Sabbasen.

 På denne dagen var det kraftig vind, 14 – 18 m/sek. som er stiv og sterk kuling, men i kastene hadde vært opp til 27 m/sek som er full storm. Flyet som Carsten var med kunne verken lande i Hammerfest eller Honningsvåg, landet i Alta for å vente på bedre vær, flyet kom og landet i Mehamn, litt forsinket, men glade møtedeltakere som hadde gledet til foredraget til Carsten O. Five.

 Carsten O. Five hadde kalt sitt foredrag «Arveavgift er fjernet – men se opp for nye arvefeller», med temaer

           Arveavgift

           Vergemålsloven

           Fremtidsfullmakt

           Skattemessig kontinuitet

           Arv, arveloven og skatteregler

           Testament.

Foredraget var meget interessant, og tilhørere fikk også svar på sine spørsmål.

Unn Johansen

Unn Johansen er prosjektleder digitale verktøy i Pensjonistforbundet. Hun orienterte om aktuelle kurs både for lokalstyrene og for medlemmene. Hun gjorde det via Teams og storskjerm. Deltakere fikk tilbud om konkrete kurs, der kursholder Yngve Thommessen kan gjøre det via storskjerm i uke 41 og komme til Mehamn/Kjøllefjord i uke 43 for å holde kurs. Dette tilbudet bør lokalforeninger og medlemmene på Nordkinn benytte seg av.

 Arnhild Hegge.

Nestleder i Pensjonistforbundet Finnmark, Arnhild Hegge orienterte om arbeidet som Pensjonistforbundet både sentralt og i Finnmark jobber med. Vi trenger flere medlemmer hvis vi skal få gjennomslag for våre saker. Nye medlemmer fra 1. oktober betaler medlemskontingent, kr. 470 for 2022 og får gratis medlemskap for dette året.

 Kjøllefjord pensjonistforening.

Kjøllefjord pensjonistforening hadde 40 år jubileum i fjor, på grunn av uvær kunne ikke vi delta på årsmøtet deres for å overrekke gavesjekker til dem.

Nå fikk Arnhild Hegge anledning til å overrekke gavesjekk og blomster både fra Pensjonistforbundet sentralt og Pensjonistforbundet Finnmark til leder i Kjøllefjord pensjonistforening, Karin Nilsen.

Takk til Mehamn pensjonistforening

Mehamn pensjonistforening har eget hus til møter og andre aktiviteter, og i år har de også investert i Storskjerm som kom til nytte på dette åpne møtet. De hadde laget nydelig fiskesuppe som ble servert med rundstykker, og til slutt kaffe og kaker. En stor takk til dem!