pf@pensjonistforbundet.no

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

Nostalgi konsert på nabotreffet

Karasjok pensjonistforening hadde invitert de eldre til konsert på Beassi kulturlokale i sentrum.

Fremmøtet var formidabelt, fullsatt lokale med 90 tilhørere.

Vi hadde annonsert konserten i lokalpressen, ved plakater og ved bruk av sosiale medier. I tillegg til bygdas egne eldre, var det tilhørere fra Tana, Porsanger og fra Utsjoki. Organist Halvdan Nedrejord og sanger Amund Johnskareng bidro med kjente samiske melodier og sanger fra området, og publikum var storfornøyd med sangvalget. Mange nikket gjenkjennende til melodiene, og deltok i allsangen.

Duoen Halvdan og Amund i aksjon

Lederen i lokalforeningen hadde en kort orientering om pensjonistforbundet, og om resultatet i vårens trygdeoppgjør.

Konsert tiltaket er sponset med midler fra Den kulturelle spaserstokken, og dette er styret i pensjonistforeningen meget fornøyd med. Neste konsert planlegges avholdt utpå høstparten, og da med andre artister.

Noen hadde sikret seg plass helt fremst i salen.