Meld deg på julekalenderen

Du kan vinne tur for to til Italia, verdt 20.000 kroner!

I Pensjonistforbundets julekalender er det premier å få hver eneste dag i adventen. (Illustrasjonsfoto: iStock)

Fra 1. desember 2022 kan du delta i vår julekalender, som du finner ved å trykke på denne linken.

Vi deler ut 10 Flaxlodd hver dag frem til julaften og da trekker vi også en heldig vinner blant alle deltakerne som vinner en tur for to til vakre Ischia i Italia - verdi kr 19.980!

Premien er levert av Dag Aasbø Travel AS, som Pensjonistforbundet også har fordelsavtale med resten av året

Om hovedpremien

Bli med når Dag Aasbø Travel AS skal besøke den italienske øyidyllen Ischia. Øya har lenge vært en favoritt blant Italienere med sine sjarmerende landsbyer med brosteinsbelagte gater og de vakre buktene som lokker med sine flotte sandstrender. Inkludert er utflukter både på den sørlige og nordlige delen av øya, samt mulighet for å dra på utflukt til naboøya Procida (mot tillegg). Under oppholdet bor vi på Hotel Parco Delle Agavi i byen Forio.

Vårdager på Ischia – italiensk øyidyll på sitt beste

• To personer i delt dobbeltrom, verdi kr. 19.980,-
  • Dato: 27. mars - 3. april 2023
  • Avreise: Oslo Lufthavn Gardermoen

Prisen inkluderer:

• All fly-, buss- og fergetransport
  • 7 overnattinger i delt dobbeltrom
  • 7 frokoster
  • 7 middager
  • Alle utflukter som beskrevet
  • Reiseleder med på hele turen

Tillegg:

• Mulighet for enkeltrom mot tillegg
  • Utflukt til Procida kr. 700,- (per person. ca. 9 timer)

Konkurransevilkår

• Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
  • Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi korrekt navn og e-postadresse.
  • Adresse vil vli brukt til å sende premier til vinnerne.
  • Mobilnummer kan bli brukt til å finne adressen til vinnere, slik at premier kan sendes.
  • Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
  • Deltagelse i konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
  • Deltagelse i konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
  • Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.