pf@pensjonistforbundet.no

St. Olavs Plass

Org.nr. 970323910

"Krim-kveld" på +Huset

Hvis du er utsatt for ID-tyveri eller svindel bør du kontakte politiet.

Svindlere forsøker å lure deg både på telefon og internett

Stadig flere mennesker blir utsatt for svindelforsøk på nett – og svindlerne blir stadig mer sofistikerte. De forsøker blant annet å få deg til å oppgi passord eller kontoinformasjon slik at de kan få tilgang til din private bankkonto. Det kan mange ganger være vanskelig å se at det er svindel da de ofte bruker kjente merkevarenavn for å lure deg. Det er ikke bare på nettet de forsøker seg, men også på telefonen.

Kunnskap om hvordan man kan gardere seg mot slik svindel vil politibetjentene Lars Erik Warsla og Christian Fiske fra Fredrikstad politistasjon snakke om på Fredrikstad Pensjonistforbunds medlemsmøte mandag 27. mars kl. 18.00.

Som vanlig blir det bevertning og utlodning etter foredraget. Ta gjerne med en liten gave til utlodningen.