Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Hyggetreff i Grue 29.2.22

Vi er for alvor i gang igjen!

60 glade jenter og gutter deltok i hyggetreffet i mars på Gruetunet.

60 glade jenter og gutter deltok i hyggetreffet i mars på Gruetunet.

Det var 60 glade jenter og gutter i veteranklassen som hadde samlet seg til «hyggetreff» på Gruetunet tirsdag 29. mars. Endelig ser det ut til at vil har kommet over smitterestriksjoner og annet, som har hindret hindret sosialt samvær i det siste. Ikke et munnbind var og se, og dansen ble veldig lik den rytmiske aktiviteten vi bedrev i tida før mars 2020.

Kveldens kåsør, «Radiolegen» Kjetil Høye, understreket at sosialt samvær er et viktig element i vedlikeholdet av helsa, og ikke minst det som foregår øverst under «topplokket». Han holdt et fremragende foredrag, til flotte illustrasjoner, hvor han slo i hjel gamle tvilsomme myter om helse. Med innlevelse og humor rapporterte han fra aktuell forskning, og pekte på viktige og gode leveregler, særlig for oss som begynner å merke at alle organer ikke er like effektive som før. Vi ble alle motivert til å se framover, og ha tro på at vi selv kan gjøre svært mye positivt for egen helse. Latteren runget da han ga en beskrivelse av virkningen av nedgang i mannens testoteron-nivå. Var det noen i forsamlingen som kjente seg igjen, mon tro? Tusen takk til Kjetil Høye, som holdt hele forsamlingen i sin hule hånd i godt over en time. Hans store kunnskaper og gode formidlingsevner anbefales på det varmeste!

Etterpå var det allsang, treraders kaffebingo, åresalg, påmelding til turer (Telemark og Åland) og til «Kirkebrannspelet». Snekkerhjelp til spelprosjektet ble etterlyst, så pensjonerte tømmermenn (og damer) samt hobbysnekkere; finn fram verktøyet!

Så ble det kaffe med flotte «Gruesnitter» og snart bløtkake, sjokoladekake og kringle som ble bedømt til «aldeles nydelige». Tusen takk til de to jentene som har stått på kjøkkenet hele dagen!

Så var det vår gode venn fra Eidskog, Egil Øiseth, som styrte dansen. Han er en strålende musiker som vi kjenner godt i fra før. Ikke bare god musiker, men også alltid med strålende humør! Vi lover å ta en tur innom Eidskogs turistattraksjon i løpet av sommer´n. :-)

Først klokka ti over hærti var det slutt, og det var ikke helt mørkt da. Snart er det vår for alvor.