Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Hyggetreff august 23

Første treff i Rådhusets festsal

Hyggetreffet tirsdag 29.8.23

Så var vi endelig i gang igjen med høstens aktiviteter i Grue Pensjonistforening. På forhånd var nok mange litt spente på oppslutningen, i og med vi i løpet av sommeren har flyttet virksomheten fra Gruetunet til Rådhuset. Det var ingen grunn til å bekymre seg. I alt 110 personer på høstens første treff, det er jo nær rekord! Vi måtte ta fram mange ekstra bord og stoler i forhold til det anslåtte behovet.

Det ble en svært hyggelig og livlig kveld. Vi ble ønsket velkomne i lokalene på Rådhuset av ordfører Rune ved åpningen av møtet. Leder Knut orienterte så om den jobben som er gjort i løpet av sommeren, når det gjelder flytting av utstyr og eiendeler fra Gruetunet. Vi hørte om de nødvendige innkjøp av glass, bestikk, asjetter, kaffekanner, oppvaskmaskin og kaffetrakter m.m. som var nødvendig. Vi hørte om Hans som ødela for leveringsrutinene til Ikea. Alle som tok en titt inn på kjøkkenet så at det nå er oppgradert og fullverdig, og at alle som bruker lokalet i framtida vil kunne nyte godt av dette nyte godt av dette. Tusen takk til alle som har bidratt til denne krevende prosessen.

Knut rapporterte også fra den vellykkede turen «Flor og fjære» i juli, og takket alle som var med for flott samhold. Så ledet han allsangen, og beklaget at vi for første gang ikke hadde ledsagende musikk. Han hadde til og med glemt gitaren sin! Men det gjorde jo ingenting, for han har jo en flott og kraftig stemme, i passende toneleie. Vi har vel aldri sunget «Den glade vandrer» så bra før!

Etter åpningen var det klart for en gammel kjenning, nemlig Hallvar Olestad fra Ringsaker. Han har vært hos oss to ganger før, og spredt om seg med sin «hverdagshumor med lattergaranti». Latteren har runget hver gang, og styret har fått klare meldinger fra medlemmene om at nå var det tid for et nytt besøk. Hallvar behersker en forsamling som vår fullstendig, med sitt fargerike språk og fortellerevne. Heldigvis fikk vi ønskereprise på beskrivelsen av oppblåsbare Barbara med 30 pund lufttrykk, og bena plassert i hver sin sykkelveske på mopeden. Det er umulig ikke å se dette for seg når Hallvar forteller, uansett hvor prippen man er! Tusen takk for en herlig stund!

Litt Bingo, og så kom det kaffe og snitter av «Grue service-kvalitet» (uslåelig!) samt kaker på bordet. (se foto). Tusen takk!

Dans var det også, ja! To økter fin dansemusikk av vårt nye bekjentskap «Sylvie og Kær´n».

Dansegulvet var så og si fullt hele tida, selv om det er større danseplass i Rådhusets festsal enn på Gruetunet.

Kl. 2130 var det loddtrekning, og deretter tid for å komme seg hjem. Vi merka at sommeren er på hell da. Det er slutt på de lyse nettene nå, vi gleder oss til høstens hyggetreff!