Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Høsten 22- første "Hyggetreff"

Endelig i gang igjen!

Strålende «Hyggetreff» i Grue pensjonistforening 30.8.22

Strålende program, delikat bevertning, og ikke minst, stor oppslutning på høstsesongens første hyggetreff sist tirsdag. Lokalet var nærmest fullt, og det betyr at vi ikke ikke var langt unna 100 deltakere som kosa seg, på alle måter.

Etter de faste innledende poster, bl.a. orientering om høstens virksomhet og turplaner til neste år, informerte Elisabeth Høye Calmeyer om prosjektet "Gårdsopplevelser" på Grøset Gård. Alle er velkommen til Grøset etter å ha meldt seg på!

Så stod «Hverdagshumor med lattergaranti» på programmet. Det var Halvard Olestad fra Ringsaker som sto for dette innslaget, og latteren runget i over tre kvarter. Vi så det for oss alt han fortalte: F. eks. den stakkars unggutten som debuterte naken hos bedriftslegen, fordi han ble lurt av arbeidskameratene . Kliss naken stod han der foran den godt voksne, men jomfruelige legesekretæren, som faktisk fikk se enkelte manneting for første gang i sitt liv.

Og den stakkars mannen som i mangel av kjerring, eller «husholderske», bestilte seg en dame ved navn Barbara på postordre fra Sverige. Hun ble litt « slaskete» midt i hvetebrødsdagene, og han måtte på bensinstasjonen med henne på mopeden, for å fylle mer luft i dama. Trykket ble langt høyere enn det anbefalte, men hun ble veldig flott. Beskrivelsen av hjemturen med dama på mopeden vil vi aldri glemme! Tusen takk Halvard!

Så ble det kaffe og nydelige snitter og bløtkake. Tusen takk for en formidabel innsats til Laila Sagerud og Ellen Rismoen.

Bingo og lotteri med trekning var også god underholdning, og kveldens dansemusikk ble besørget av den kjente duoen «VI TO». Dette er populære og dyktige musikere med proff lydbilde. Gulvet var fullt lenge etter det skulle ha vært slutt! Håper dere kan komme igjen en annen gang!

På hjemveg ble det klart at sommerkveldene ikke er like lyse lenger.