Grillfesten 2022

110 medlemmer samlet til grillfest

Grillfesten 22

På veg til Gruetunet tirsdag 28.6.22, litt før kl. 17, dukka sola opp igjen etter en ganske kraftig og lang regnskur. Sommerhumøret steg, og ca. 110 mennesker samlet seg for grillfest. Arrangementet gikk som planlagt: Alle ble servert kotelett, pølser og karbonade fra den store grillen, med deilig potetsalat, råkostsalat og annet velsmakende tilbehør. Vi kosa oss med øl eller brus til, og praten fra 100 medlemmer på grillkveld nærmet seg faretruende de lite anbefalte høyere støynivåer.

Etter maten serverte flink og blid ungdom kaffe, og en stor sjokoladekake til hver, og så var det klart for underholdning: «Minnenes melodi» v/ Arne Mørch fra Hønefoss. I nærmere en time kosa vi oss med et fint utvalg av «gamle hits» fra 50- 60- og 70-tallet. Arne skrøt av oss, og vi kosa oss med gode minner fra barndom og ungdom.

Så ble det dans, noe enkelte hadde venta på lenge allerede. Alan Johansen har et program som alle her i Grue elsker, og en stemme som høres ut som Vikingarna og Flamingokvintetten til sammen.. Det ble ganske trangt på gulvet etter hvert.

Trekning av lotteriet medførte at noen var ekstra blide, og alle andre veldig blide, da vi gikk hjem kl. 22, i en nydelig sommerkveld.