Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Grillfest 29.6.21 Gruetunet

Grue pensjonistforening "Endelig sammen igjen"

Roar Engelberg  hadde en flott konsert.  Helt til høyre:  Leder Knut Lilleåsen.

Roar Engelberg hadde en flott konsert. Helt til høyre: Leder Knut Lilleåsen.

 Velsmakende grillmat, musikalske perler, livlige samtaler og kaffebingo samlet over 90 deltakere til Grue pensjonistforenings grillfest siste tirsdag i juni. Grunnen til at så mange blide og glade mennesker møtte opp, var nok først og fremst at dette var det første møtet vi har hatt siden årsmøtet i februar i fjor. «Endelig sammen igjen» var hovedmålet for samlingen.

Lederen Knut Lilleåsen sa under åpningen av møtet at vi nå håper at vaksinering og synkende smittetrend vil gjøre det mulig å gjennomføre en noenlunde normal høstsesong med hyggekvelder, julebord m.m. Planlegging av programmet er allerede i gang.

Et rett og slett utsøkt måltid ble servert. Grillet kotelett og hamburger med potissalat og råkost, samt grillpølse m/lompe, med brus eller øl til. Takk til de som trygt og dyktig lagde og anrettet maten. Maten var grillet ute, men alvorlige meldinger om noen metrologiske ekstrembyger som aldri kom, gjorde at vi spiste inne med reglementert avstand.

Når måltidet var over, og praten roet seg ned, var det tid for musikalsk underholdning. Hva passer vel bedre i furuskogen på Tunet enn lyden fra skoggudens instrument? Den landskjente musikeren Roar Engelberg ga oss en perlerekke av musikk på sin panfløyte. Vi klappet og nynnet med i nærmere tre kvarter, og størst respons fikk han vel på Egil Storbekkens «Fjelltrallen», i en spenstig og lekende framførelse. Publikum klappet og trampet takten, og endelig var vi sammen igjen. Takk til Roar Engelberg.

Kvelden gikk fort, og i tillegg til gode samtaler ble det tid til trekning på billetten og et par runder med «kaffebingo». Noen gruet seg for å gå ut i tordenværet på hjemveg, men i Grue ble det som kjent ikke noe å grue seg for.

Takk til alle som møtte fram

Styret