Endelig møte igjen!

Storstua 21. september 2021

Vi fant plassene våre, med kaffeoppdekning!

Vi fant plassene våre, med kaffeoppdekning!

Etter år og måneder med møtetørke var det igjen tillyst møte i Stor-Elvdal Pensjonistforening.

Vi benket oss i Kultursalen, litt spent på både frammøte og program. Det var lekket ut at Rendalsgjengen skulle komme, og gutta, Brennodden og Nyberget var på plass. Med allsanghefte, hvorfor vi alle fikk anledning til å renske røsten og bli med på underholdningen!

Formann Jo ønsket velkommen, åpnet møtet, og presenterte rendølene.

Vi ble 29 tilbords, etter en sekvens med sang og musikk, fikk vi referater ved Sigmund, og så nok en avdeling med underholdning.

Sigmund tok for seg den lange perioden - ca et og et halvt år - med til- og avlysinger, men med styremøter som vanlig. Han hadde og med sin gule bok, og bidrog som vanlig med en munter historie. Sigmund kommer med sitt referat etterhvert.

Jo ønsket velkommen til Marit Myrberget, som var kveldens nye fjes, hun var blant de som har vært direktemedlemmer, overført til vår forening og på sitt første møte. Fikk da som sådan og endel info om sedvaner i foreningen.

Formann Jo åpnet for lagsakene som forelå, blant annet ble det ble påmelding til Eldredagen 1. oktober , frist for påmelding er 23.sept. og da til Egil Rønning tlf. 951 13 437 Lista fra møtet er overlevert - er det flere interesserte så meld fra. Nå haster det!

Eldredagen har og i år bedt om hjelp fra Pensjonistforeningen ved arrangementet. Jo formidler.

Finn Åge Løvlien arrangerer nettbrettkurs , interesserte bes henvende seg enten til han , eller til formann Jo, som har info. Det er og et annet kurs i samme tema, det er i Frivilligsentralens regi. Også dette nå i høst. Det er på en dag, se oppslag bl.a. i Storstua.

Julemøtet vårt er booket på Øiseth, det har vi god erfaring med. Info kommer senere.

På grunn av den stadig pågående pandemi var det ikke smørbrød "til kvelds" som vi pleier å ha, men en kjempestor og god Kvæfjordkake, og wienerbrødkringle (?) og kaffe. Vi ble nødet til å forsyne oss!

Etter kaffen m/tilbehør ble bordet ryddet for det lenge savnede åresalg med etterfølgende trekning. Som vanlig ved lotterier ble gevinstene ujevnt fordelt blant oss! Disse fikk napp i gjengangerne - gevinstene som må vinnes mer enn en gang;

Trebollen fra Arne Holen - ett napp til Britt Rønningen

Stor-Elvdalsvottene - ett napp til Britt !

Barskapet fra Kai Kristiansen - ett napp til Ragnhild Tremoen.

Kvelden som vanlig avsluttet med Broderring og var enig om at det var en hyggelig kveld, men at vi savner flere rundt bordene!