Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Endelig i gang for Songdalen Pensjonistforening

Songdalen Pensjonistforening åpnet møtesesongen tirsdag 24. august etter en land Coronapause. Det var påmelding og begrenset antall, men det var godt å komme i gang.

Elen Beste Syverstad var den første som hadde "Ord for dagen" etter at virksomhetene kom i gang.

Styreleder Solveig Nordkvist kunne tydelig lettet ønske velkommen.

Elen Bente Syverstad hadde Ord for dagen og siterte flere forfattere med tema om å være alene og ikke ha press.

Line Eidsvik og Maria Søhagen presenterte "Aktiv Senior". Dette er en virksomhet som ble drevet i gamle Kristiansand, men som nå blir startet opp i tidligere Songdalen og Søgne. I Songdalen vil aktivitetene bli holdt i det nye kulturhuset "
Sygna" og i biblioteket. Sterk og stødig er allerede etablert, men det kommer også kurs i bruk av i-pad, litteraturgruppe og kulturtimer.

Elen Beste Syverstad var den første som hadde "Ord for dagen" etter at virksomhetene kom i gang. Styreleder Solveig Nordkvist kunne tydelig lettet ønske velkommen. Elen Bente Syverstad hadde Ord for dagen og siterte flere forfattere med tema om å være alene og ikke ha press. Line Eidsvik og Maria Søhagen presenterte "Aktiv Senior". Dette er en virksomhet som ble drevet i gamle Kristiansand, men som nå blir startet opp i tidligere Songdalen og Søgne. I Songdalen vil aktivitetene bli holdt i det nye kulturhuset " Sygna" og i biblioteket. Sterk og stødig er allerede etablert, men det kommer også kurs i bruk av i-pad, litteraturgruppe og kulturtimer.

Line Eidsvik og Maria Søhagen.


Egil Hegeland gav oss en pianokonsert med mange kjente melodier.

Ellers var det mat, allsang og utlodning.

Line Eidsvik og Maria Søhagen. Egil Hegeland gav oss en pianokonsert med mange kjente melodier. Ellers var det mat, allsang og utlodning.

Egil Hegeland

Egil Hegeland