Britt Elisabeth Fossdal tok i mot og ønsket oss velkommen.
Publisert 22. juni 2022, kl. 16:54
Sist redigert 22. juni 2022, kl. 19:07
Holt pensjonistforening på Størdal Gård.
Da var vi på ”Bli kjent tur” til Størdal Gård i Dypvåg.
Her ble vi mottatt av Britt Elisabeth Fossdal. Som innformerte oss om historien og dagens aktiviteter.
På gården blir der produsert over 3000 grisunger. Men nå også gårdskjøkken med utsalg. Britt Elisabeth og Øyvind har egenhendig bygd opp lokaliteter til restaurant og gårdsutsalg. Restauranten åpner nå 1.juli.
Vi kunne kose oss i gårdstunet, bese gårdssaga, beundre grisene på beita, men også se arbeidet som snart var klart for restaurant innrykk.
Over 40 pensjonister har benket seg, og vil nyte ettermiddagen i sola på Størdal Gård.
Samtalene gikk lett.
Folket koser seg!
Hyggelig på Bli kjent tur!
Inne i løa fikk vi testet stoler og bord i ny resturant.
Desinkokken klar til nedskjæring av slakt.
Grisehuset til Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal, hvor der produseres over 3000 grisunger hvert år.