Kontakt oss

22 34 87 70

pf@pensjonistforbundet.no
Økonomitelefonen

22 42 73 00

Bekymringstelefonen

94 85 60 04

Smarttelefonen

22 600 700

Besøksadresse

Torggata 15
0181 Oslo

Postadresse

Postboks 6714
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Org.nr. 970323910

Årsmøte 15.feb.2022

.

Madeleine på februarmøtet i Stor-Elvdal Pensjonistforening

Madeleine på februarmøtet i Stor-Elvdal Pensjonistforening

Leder Jo kunne ønske noen og tredve medlemmer velkommen til årets første møte - februarmøtet. Januarmøtet ble avlyst i Covids ånd, men nå håper vi å komme igang på orntlig. Møtet ble og Årsmøte 2022, forøvrig etter programmet.

Første post på Årsmøteprogrammet 2022 var konsert av Madeleine og Gerard . Gerards rolle er nok den tekniske del av konserten. Vi kjenner Madeleine og hennes kvaliteter godt fra tidligere opptreden i Pensjonistforeningen, og fra konserter bl a på Gamle Koppang Stasjon. Likevel overrasket hun nok forsamlingen med sang og opptreden av høy kvalitet. Tusen takk! Tema var mye kjærlighet , og kunne gjerne vært en Valentin-konsert.

Etter konserten , som vi som vanlig overvar fra amfi, ble vi bedt til pent dekket bord og varm mat. Styret hadde tenkt litt nytt, menyen var Einebærgryte og potetstappe av Rondane Mandel, odlet på Friland og forarbeid og levert av Høykassa, cateringleverandør på Bjørånes. Og til dessert var det eplekake med krem og kaffe! Maten smakte fortreffelig. All ære til styre og leverandør. Og prisen var som for vanlig møteservering!

Så ble Årsmøte satt etter vanlige regler for slik virksomhet. Alle fikk møtedokumenter, og i punkt 3, møteleder ble nestleder Halvor Berger valgt. Saker med særlig interesse her er da punkt 6, møteprogram for kommende , og år, og punkt 11, valg.

Etter årsmøtet ble referert lagsaker, og så hadde vi sedvanlig loddsalg med påfølgende trekking av gevinstene. Ny medlem Bodil Tronstad ble presentert og ønsket velkommen på behørig vis.

Ved trekking av gjengangerne fikk Terje napp i trebollen, og Marie fikk napp i Stor-Elvdalsvottene. Bjørg Hagen fikk sitt andre napp (av tre behøvelige) i Det Store Skapet (gitt av Kai).

Avsluttningsvis tok vi - og avsang Broderring før vi gikk hematt!

Årsprogrammet:

På marsmøtet kommer Petter Simonsen, grisebonden med stemmen, og "vår" Jan Tore.

På aprilmøtet kommer deler av Vi Marida, Koppangs eget band.

I Mai kommer søstrene Hem igjen, de er og "gamle" kjenninger for pensjonistene.

I juni drar de av oss som ønsker det på tur til Trondheim og omegn med Hit og Dit og overnatting.Turen, med mye kulturbesøk er antydet pris kr 3.500 pr pers, inkludert besøk i Nidarosdomen, Munkholmen, Stiftsgården, Sverresborg, Kristiansten festning og i det hele tattTrøndelag! Benkeforslag fra vår jernbaneentusiast Tom Hagen ble og notert for videre vurdering

Så er det sommerferie til i august, da drar vi med Hit og Dit til opplevelser i Midt-Gudbrandsdal. Det er mye å se og besøke i nabobygda i vest, bla a Dale-Gudbrands gård og mye mer så dagen går nok med!

Septembermøtet er ikke bankers, med benkeforslag fra Marie om å få besøk av Mikaelkoret ble lovet vurdert.

Til oktobermøtet har Jo bedt noen av kommunens representanter komme med aktuell orientering.

Foreningen ble stiftet i november i 1972 og er da 50 år i år, så novembermøtet blir jubileumsmøte. Detaljene er ikke klare, men Rendalsgjengen er hyret inn!

I desember er det Julemøte. Sted er ikke foreslått i møtedokumentene, men Terje foreslo at vi skulle vurdere å avholde det i bygda.

Punkt 11, Valg. Valgkomiteens forslag legges ved, åpne filen under. Forslaget ble vedtatt ved akklamasjon. Takk til Jo som stiller oppatt!