Pensjonistforbundet Trøndelag

Nye busser i Trondheim

Da ATB skulle innføre Metrobusser i Trondheim, ble pensjonistforeninger invitert til å komme med innspill underveis i prosessen. Flere innspill ble tatt hensyn til.

Trønderpensjonistene mobiliserer

Generalsekretær Harald Norman manet til forsterket kamp: Fire år med underregulering av pensjon går mest ut over de som har minst og det må nå stanse! Deltakerne på det åpne møtet i Trondheim og Steinkjer var samstemte i sitt krav.

Tilbud til lokallag og foreninger i Trøndelag: Forebygging av vold mot eldre

Vold mot eldre på institusjoner, vold i hjemmet og andre steder. Dette skjer oftere enn vi tror, og det er viktig å skape oppmerksomhet rundt temaet for å kunne forebygge problemet.

Åpne møter i mai

Pensjonistforbundet Trøndelag inviterer deg til åpne møter i Trondheim 8. mai og i Steinkjer 9 mai. Generalsekretær Harald Norman kommer, og vi tror møtene kan bli meget interessante!

Kontakt foreningen

Leder fylke Liv Thun
liv.thun@online.no
Nestleder Anne Nordskag