Kafferast med storslagne omgivelser

Rena-pensjonister i vesterled

Pensjonistene fra Rena la sommerens tur til Vestlandet. Det ble en tur i sol og regn gjennom vakker natur.

Fire-dagersturen som vi arrangerte fra 11. til 14.juni ble vellykket. Reisen gikk vestover - Gudbrandsdalen og Lom, Bøverdalen og videre over Sognefjellet i strålende sol og 20 +grader. Der hadde vi kafferast i flott natur.

Så kjørte vi ned til Skjolden og langs vakre Lusterfjorden til Sogndal og Hofslund hotell. Neste dag til Kaupanger og en to timers båttur gjennom Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden til Gudvangen. Så til Flåm og Flåmsbanen til Myrdal stasjon og tog til Voss og Fleischers hotell.

Den tredje dagen gikk turen til Bergen med besøk i akvariet eller valgfri tur til Fløyen. Dessverre ekte Bergensvær, så det var godt å komme i hus på hotellet.

Siste dagen gikk hjemturen til Flåm. Aurlandsdalen, over Holsfjellet til Gol , Golsfjellet og Fagernes for siste lunsj sammen. Så var det bare strake veien hjem til Rena.

Vi hadde tre dager med strålende sol, vakre naturopplevelser og utmerket forpleining, men pøsregn på dagen i Bergen, dessverre. Per Ulrik var som vanlig utmerket sjåfør. Vi har fått  bare positive tilbakemeldinger etter turen.

0 resultater