Torsteins trio

Hyggetreff på Gruetunet 29. oktober 2019

67 betalende gjester kunne vi ønske velkommen denne dagen også, noe som gledet spesielt da det var kollisjon med besøk av Oddvar Brå på Rådhuset. Det ble en hektisk periode ved inngangen . Når sentrale personer i styret er syke, faller det mer på andre. Denne gangen fikk jeg en del av byrden. Ved siden av billettsalget, var det mange nye medlemmer som skulle melde seg inn.  Takket være at jeg har ei meget oppegående kone, kunne jeg sende de nye medlemmene til henne slik at vi fikk ordnet alt til det beste. Jeg ønsker alle 15 nye medlemmer velkomne, og håper at alle unnskylder om jeg virket litt stresset en stund ved inngangen. Jeg beklager også at dette innlegget kommer senere enn vanlig, men jeg måtte prioritere regnskapet og innmelding av de nye medlemmene i går.

Bjørn styrer trimmen med hard hånd

Guttetrim

Jentetrim

Med Torsteins trio ved instrumentene kunne Knut starte kvelden med å ønske velkommen. Han gikk gjennom programmet for kvelden og fulgte opp som vanlig med ting som hadde hendt i historien denne dagen, bl.a. at Den Tyrkiske stat ble opprettet i 1923 av Mustafa Kemal Atatürk.

Denne kvelden var det planlagt allsang (Dansen på Måkeskjær), trim v/Bjørn, kåseri av Knut Magne Ellingsen, quiz og dans. Selvfølgelig var det bevertning, og denne gangen informerte Knut om at det ble servert ertesuppe med loff. Videre minnet Knut om julebordet 3. desember kl. 17. Påmeldingsfrist 21. november.  (Annonsen om dette står her på hjemmesida). Knut nevnte at han ville komme tilbake til programmet for våren, men han hadde bestilt Engelberg på Panfløyte i januar, og han nevnte at Bjørn arbeider med turopplegg til våren/høsten. Dessuten informerte han om at valgkomitéen var godt i gang .  Så overlot Knut scenen til kveldens kåsør.

Ellingsen hadde samlet ord og uttrykk fra barnemunn under tittelen «Av barn og ….skal man høre sannheten». Han tok for seg barns forhold til forskjellige begrep i forbindelse med familie, alder, kropp, ord, liv og død, bestemor og litt av hvert.Han trollbandt salen i ca. 3 kvarter, og de fleste fikk magetrim for mange dager.

Nå var tiden inne for en liten Quiz før bevertning og utlodning.

Ertesuppa smakte himmelsk etter et stramt program. Vestsida hadde sørget for masse kaker til kaffen.

Også denne kvelden ble det tid til dans.

Ellingsen med fra barnemunn

Hilsen

Leif Magne

fung. sek.

Intens tankevirksomhet i Quiz

Konkurransen er hard

Ole Johnny selger lodd

Laila selger bra

Dansen er i gang

0 resultater