Nydelig suppe og brød på dagmøtet  i august........

Liv i luken  "live" på Koppang!

.

Det var med forventning vi benket oss på første pensjonistmøte i sesongen. Vi skulle møte  Liv Simensen, kjent som Liv i luken fra Østlendingens spalter.

Og kveldens foredragsholder skuffet ikke!  Den halve timen kunne gjerne vært  en hel time, vi koset oss med  Livs betraktninger om det å være  eldre i dagens samfunn.

Riktignok  skaffet teknikken oss noen problemer, men vi fikk med oss  det meste.

Vi var  ikke fulltallig, på tross av  besøket, kanskje  været eller tidspunktet eller hvilke årsak det nå var.

Av møtesaker ble nevnt  valg av  styre for Pensjonistforbundet i Innlandet, vi er og sammenslått må vite. Sikkert på godt og vondt.  Mere valginformasjon på neste møte - i september

Nevnt ble og  65+ - kurset, som er fulltegnet og går i Rendalen   7. og 8. okt.   Sju fra Koppang-området er med for å friske på  kjøreferdighetene/kunnskapene.

Den gode suppa var fra Svea Berger og ble særdeles godt mottatt!  Og så kunne vi gjerne plukke rips til dessert  på samme sted!

Vi hadde ingen musikk, og da ble det heller ingen sang. Vi håper dette ordner seg  til neste gang. Det er trivelig med musikk og sang, og  fint også når vi får  delta aktivt.

Jo kunne melde om at vi pr. nå er  153 medlemmer, og ny medlem idag er Magda Viken, som ikke var til stede.

Etter loddsalget - og i  trekningen  fikk Berit F K  napp i  Stor-Elvdalsvottene, Kirsten S. i den fine skjærfjøla, og Else S meldte seg på   i "kampen" om skapet.

Etter broderringen kom vi ut i høylys dag ! 

0 resultater