Fana Pensjonistforening

Vellykket høstkonferanse

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomførte 19. - 20. oktober en høstkonferanse for lokallagene sine.
Tilbakemeldingene var veldig positive

Verv en venn!

Visste du at alle som melder seg inn i Pensjonistforbundet frem til årsskiftet vil kun betale kr 410,- som da dekker kontingent for både 2020 og 2021?
Er ikke det en god anledning til å støtte organisasjonen ved å verve flere medlemmer?

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomfører nå en vervekampanje der alle som verver nye medlemmer honoreres med et beløp på kr 50,- per vervet medlem.
Kampanjen varer frem til 15. desember

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Åpent møte i Arna 17. mars er avslyst

Det planlagte åpne møte i Arna tirsdag 17. mars er avlyst på grunn av Koronavirus.

Kontakt foreningen

Leder Knut Gullaksen
k-gulla@online.no
Nestleder Johan Magne Grinde