Landsstyret vil ha ens kontingent

Landsstyret i Pensjonistforbundet har innstilt overfor landsmøte at det skal være lik kontingent for alle individuelle medlemmer. Og at alle medlemmer skal være tilknyttet en lokalforening. Landsmøte arrangeres 4. til 7. juni på Gol i Buskerud.

Tore Bråthen er død

Pensjonistforbundets Tore Bråthen døde lørdag. Vi har mistet en god venn og kollega.

Ber om svar på «slippen» i Stortinget

Stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen (Sp) har stilt spørsmål i Stortinget til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie om hva som skjer med «slippen» etter Stortingets vedtak om at den skal tilbake til de som ønsker det fra 1. juli.

Lihkku beivviin – gratulerer med dagen!

6. februar er samenes nasjonaldag. På vegne av Pensjonistforbundet gratulerer vi alle samer med nasjonaldagen – lihkku beivviin!

Stort Honne-engasjement

Rekruttering og synliggjøring sto sentralt da pensjonistforbundene i Oppland og Hedmark satte hverandre i stevne på Honne konferansesenter tirsdag 23. januar. 75 personer trosset det kraftige snøværet og kom til det åpne møtet.

- Feil i pensjon viser behov for "slippen"

Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media