- Pensjonistene sviktet av FrP

FrP lovet pensjonistene i valgkampen at de som ønsker utbetalingsmeldingen fra NAV i posten skulle få det. De holdt ikke løftet sitt. – Jeg beklager også at heller ikke KrF og Venstre vil rette opp i den urimelige behandlingen eldre utsettes for, sier forbundsleder Jan Davidsen.

God løsning for Silverkundene

Administrasjonsstyret i Silver har fremforhandlet et forslag til avtale med Storebrand. Sentralstyret i Pensjonistforbundet hadde saken til behandling 16. november, og mener at avtalen som er lagt frem er en god løsning, og håper de fleste kundene vil bli fornøyd med løsningen.

Uttalelse om "oktober-barna"

Pensjonistforbundet er sterkt bekymret for økende antall mindreårige asylsøkere som blir sendt ut av landet. Sentralstyret vedtok 16. november en uttalelse om mindreårige asylsøkere fra Afghanistan.

Bekymret over fattigdom blant eldre i Norden

Pensjonistorganisasjoner fra seks nordiske land uttrykker bekymring for fattigdom blant eldre i Norges, spesielt blant kvinner og innvandere. Nå ber organisasjonene om at Nordisk Råd og Nordisk ministerråd ser på saken.

Høring om «slippen» i Stortinget

I dag var det høring i arbeids- og sosialkomitéen i Stortinget om «slippen» skal komme på papir til de som ønsker det. Blindeforbundet og Pensjonistforbundet deltok av organisasjonene.

KrF legger inn penger til minstepensjonister og «slippen»

I sitt alternative budsjett legger Kristelig Folkeparti inn 76 millioner kroner til økt minstepensjon, og 30 millioner kroner til pensjonsslippen samt 10 millioner kroner til aktivitetssentre for eldre.

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media

- Pensjonistene sviktet av FrP

Norsk Pensjonistforbund, 23. November 2017 15:51

Stortinget.no

Stortinget, 22. November 2017 11:11

Krever å få tilbake forhandlingsretten

Aura Avis, 22. November 2017 09:16

- La oktober-barna bli

Utrop, 21. November 2017 15:22

«Eldre må kunne bite frå seg»

Hordaland Fylkeskommune, 21. November 2017 11:32

Mottok både penger og krus.

Nordre Aker Budstikke, 20. November 2017 17:53

Dette veier for og imot IPS

DinSide, 18. November 2017 11:28