Medlemsrabatt på bil fra Toyota

Dette er avtalen

Pensjonistforbundet har inngått avtale med Toyota Norge. Avtalen gir deg som medlem gode rabatter på ny bil, samt rabatt på finansiering. Rabatten gjelder hos alle Toyotas forhandlere over hele landet.

Avtalen innebærer:

• 6 prosent rabatt på alle Toyotas nye bilmodeller i hele Norge.
  • Alternativt dersom du velger en ny bil som har ved seg et nasjonalt kampanjetilbud, vil du alltid få 3 prosent rabatt i tillegg til den nasjonale kampanjen på det aktuelle tidspunktet. Rabatten gjelder ikke på avgifter til staten.
  • Ved finansiering er det 0,5 prosent p.a. rabatt på Toyota Financial Services standardrente. Etableringsgebyr: 1 000 kroner i rabatt på standard etableringsgebyr.
  • Dersom det velges kampanjetilbud på finansiering vil du også få 1 000 kroner i rabatt på etableringsgebyret.

For å få tilgang til rabattene i medlemstilbudet forutsettes det at du kan legge frem medlemsbevis fra Pensjonistforbundet hos din lokale Toyota forhandler. For kollektive medlemmer er det ditt forbunds medlemsbevis som gjelder.

Forhandleroversikt finner du her

Nå får du seks prosent rabatt på ny bil fra Toyota.