pf@pensjonistforbundet.no

Smarttelefonen

Torggata 15

St. Olavs Plass

Nå er norddølene også i gang

Skrevet av: Finn-Åge Løvlien 18.03.2014

Deltakere på regionmøtet på Tynset. (Foto: Finn-Åge Løvlien)

NAV Hedmarks medlemspensjonister i Nord-Østerdal er i gang etter etableringen av den nye foreningen nylig. Nå skal det legges plan for aktivitetene og medlemstilbudene i tida framover. Verving blir viktig del av arbeidet.

Regionmøtet på Tynset 18.mars var det første siden NAV Hedmark pensjonistforening ble stiftet sist høst og etter at medlemskapet i Pensjonistforbundet formelt var i orden fra 1.januar. Første del av møtet var en orientering om NAV's hverdag i 2014, jamført med det NAV som pensjonistene forlot for en tid tilbake. Deretter holdt fylkessekretær Finn-Åge Løvlien i PF Hedmark et foredrag om forbundets organisering og eldrepolitiske arbeid.

Etter velsmakende servering drøftet så medlemmene hvilke aktiviteter de skal fokusere på i tida framover. Foreningens nestleder, Else Marie Bergseng utfordret deltakerne til å foreslå tiltak som foreningen bør satse på. Og her var det både kreative og spennende ideer som det skal tygges videre på. I løpet av kort tid blir det laget et program som både skal inneholde eldrepolitiske temaer, utflukter og sosiale aktiviteter. Det var stor enighet om å drive aktiv verving for å få med flere pensjonerte NAV-folk i foreningen.