pf@pensjonistforbundet.no

Smarttelefonen

Torggata 15

St. Olavs Plass

God oppslutning på høstens medlemsmøte i Hamar

Skrevet av: Vidar Høgberget Publisert: 28.09.14

Møtedeltagerne samlet under omvisningen på Kulturhuset

Bortimot halvparten av foreningens medlemmer deltok på omvisningen i det nye Kulturhuset i Hamar og på det påfølgende medlemsmøtet i NAV Hedmarks lokaler etterpå.

Første del av medlemsmøtet var en times omvisning i det nye Kulturhuset i Hamar. Her ble det gitt en interessant orientering om bruk av kulturhuset, kunst og vektlegging av lyd i alle rom.

Møtet fortsatte i NAV Hedmarks lokaler i Triangelgården hvor kaffe og kringle var første post på agendaen. Deretter informerte NAV Hedmark ved Bjørn Lien om et ekspertutvalg som er nedsatt

for en gjennomgang av NAV. Ekspertutvalget skal spesielt legge vekt på brukeropplevelser og ytelser fra NAV.

Kjetil Høie holdt et levende og engasjert foredrag om "Åffer ska vi lea på oss". Han mente at vi i dag er altfor mye stillesittende foran ulike skjermer, og med den følge at vi synker sammen.

​Han avsluttet med å oppfordre til GLEDE - GLØD - GALSKAP.

Neste post på programmet var informasjon fra styret. Blant annet om Pensjonistforbundets nettside og herunder vår forenings egen side hvor medlemmene kan finne nyttig informasjon om hva som foregår i foreningen.

Det var også lagt opp til gruppearbeid hvor deltagerne skulle komme med tanker og ideer om hvilke aktiviteter foreningen bør prioritere framover.

Det ble servert en lunsjtallerken før møtet ble avsluttet med "Brennhaugjinten" som underholdt med sang, sketsjer og allsang.

En innholdsrik og trivelig dag mente deltagerne på møtet.